Θολό το τοπίο για την μουσική εκπομπή του Αντώνη Ρέμου

0

Αβέβαιο προβλέπεται το μέλλον της εκπομπή που θέλει να κάνει ο Αντώνης Ρέμος. Να θυμίσουμε πως την περίοδο της καραντίνας ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA έβγαλε αέρα μία μουσική εκπομπή όπου την αρχή την έκανε ο Αντώνης Ρέμος κρατώντας συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ κάθε Παρασκευή βλέπαμε και διαφορετικούς καλλιτέχνες. 

Η εκπομπή αναμφισβήτητα αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και σημείωσε ψηλά νούμερα. 

Τώρα το MEGA επιδιώκει η μουσική εκπομπή να γίνει μόνιμη και να συνεχίσει να προβάλλεται μιας και λόγω της πανδημίας τα κέντρα διασκέδασης κλείνουν αρκετά νωρίς έτσι ο κόσμος θα μπορεί να διασκεδάζει  στο σπίτι του. 

Στο τιμόνι της εκπομπής προβλέπεται να είναι ο Αντώνης Ρέμος, ωστόσο  ο τραγουδιστής είχε συζητήσει και με τον ALPHA πριν δύο χρόνια αλλά το υψηλό κόστος στάθηκε καταλυτικός παράγοντας και έτσι δεν βγήκε αέρα. 

Την ιδέα αυτή όμως φαίνεται να συζητά το MEGA αφού μίλησαν με τον τραγουδιστή για να βγει η εκπομπή την νέα σεζόν. Μαύρο το τοπίο όμως και σε αυτή την περίπτωση καθώς το κόστος που θα χρειαστούν για κάθε επεισόδιο δεν επαρκή στα συγκεκριμένα δεδομένα. 

Δύο εταιρίες παραγωγής εχουν αρνηθεί να συνεργαστούν με τον Αντώνη Ρέμο. Παράλληλα στο MEGA προσπαθούν να κατεβάσουν το κόστος με σκοπό να μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. 

Η ιδέα παραμένει στο συρτάρι.

Newsit.gr
Γρηγόρης Μελάς 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !