"Ακουσα ένα ντουπ και αμέσως σήκωσα το χέρι μου, είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια"

0

Για την εφιαλτική περιπέτεια που πέρασε στις διακοπές της στην Κύθνο, μίλησε η Ερικκα Πρεζεράκου στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα". Η ολυμπιονίκης πλέον βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει.

 «Οι γιατροί μου είπαν ότι ο παράμεσος μου παραμένει ζωντανός. Και αυτό ήταν το καλύτερο νέο. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω κάτω από τη χαρά μου μέσα στο νοσοκομείο. Έχω κάνει ένα χειρουργείο πέντε ωρών, όμως όλα θα πάνε καλά. Έχω χάσει το μικρό μου δακτυλάκι και όσα συμβαίνουν αποτελούν το τελειότερο σενάριο συγκριτικά με όσα έγιναν. Οπότε είμαι χαρούμενη…» ανέφερε η διακεκριμένη πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ.

«Στην Κύθνο πήγα την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Ήμουν στην πρώτη ημέρα. Ο καιρός ήταν σχετικά ήπιος. Όλα συνέβησαν πάνω στην προσπάθεια να αποφευχθεί το κύμα από τα απόνερα ενός μεγάλου πλοίου. Είναι εφιαλτικό αυτό που συνέβη. Και τώρα που το ανακαλώ στην μνήμη μου, μόνο που το ακούω, φρικάρω. Άκουσα ένα “ντουπ” και αμέσως σήκωσα το χέρι μου. Είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια, η προπέλα το είχε κάνει καινούργιο… Και τότε μπήκα ενστικτωδώς στην ενέργεια, αυτό που λέμε, της επιβίωσης. Πραγματικά χωρίς να σκεφτώ μπήκα στη διαδικασία να κολυμπήσω, να προσεγγίσω τη βάρκα για να σωθώ»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !