"Η τότε τηλεοπτική παρέα της Ελένης, δεν με άφηνε να μιλάω, ούτε να τους κάνω πλάκα" Η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα που για ένα χρόνο βρισκόταν στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε στον Γιώργο Κουτσουρλή και το "Zinapost.gr" για την τότε συνεργασία της με την ομάδα του "Ελένη" αλλά και για την ίδια την παρουσιάστρια.


«Η Ελένη Μενεγάκη μού έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της, ήμουν προσωπική της επιλογή! Δεν έχω κανένα παράπονο από την Ελένη. Υπήρχαν συνεργάτες της, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, οι οποίοι δεν είχαν την διάθεση να με εντάξουν στην ομάδα τους. Ήμουν η Τζωρτζέλα της σιωπής τότε, όπως είχε σχολιάσει ο Θέμης Μάλλης! Η τότε τηλεοπτική παρέα της Ελένης, δεν με άφηνε να μιλάω, ούτε να τους κάνω πλάκα. Ένιωθα ανεπιθύμητη και γι' αυτό δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στο πάνελ»,ειπε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Έκανα φίλους, πίσω από τις κάμερες, όπως ο Τάσος Τεργιάκης, η Κάλλια Καστάνη, ο Ευτύχης Γρυφάκης, ο Κώστας Θεοδώρου, η Ασπασία Κάρλου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, και συνεχίζω να τους εκτιμώ»,τονισε η δημοσιογράφος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια