Χάρης Ρώμας: "Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα, αλλά ούτε και ο Πέτρος Φιλιππίδης"

0

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» φιλοξενήθηκε χθες ο Χάρης Ρώμας,φορώντας μάλιστα και μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊό στέλνοντας το δικό του μήνυμα πως ο ιός είναι εδώ και πρέπει να τηρούμε σωστά τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πλήγμα που υπέστη ο χώρος του θεάματος λόγο της πανδημίας, τα νέα του επαγγελματικά βήματα αλλά και η ευχή που έδωσε στον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ανήκω στον καλλιτεχνικό χώρο που πλήττεται, λόγω των μέτρων προστασίας, περισσότερο από όλους. Το πακέτο εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει, όμως, είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Είναι πάνω από 140 εκδηλώσεις, βεβαίως κάποιες έχουν αρχίσει και ακυρώνονται ή αναβάλλονται και γω θα προσπαθήσω πάρα πολύ να βρεθεί κάποια άλλη μέρα και ώρα ώστε να μπουν ξανά αν τα πράγματα πάνε καλύτερα στο μέλλον», είπε αρχικά ο ηθοποιός.


«Έμπλεξα με την πολιτική, παρατηρώ τους πολιτικούς από μέσα παρατηρώ τις πολιτικές θέσεις που είναι πολύ έντονες και στην περιφέρεια. Αυτό είναι κάτι που στην αυτοδιοίκηση δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Αν συνεχίσω να ασχολούμαι, θα προσπαθήσω να το εξομαλύνω όσο γίνεται. », πρόσθεσε ως Τομεάρχης Πολιτισμού στην Περιφέρεια Αττικής

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την νέα παράσταση που ετοιμάζει «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» η οποία θα ανέβει στο θέατρο Alhambra τον προσεχή χειμώνα.

«Σίγουρα θα είναι μεγάλα τα προβλήματα για το θέατρο, σίγουρα είναι εκεί και μας περιμένουν αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να τα υπερπηδήσουμε»

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πέτρο Φιλιππίδη! Εγώ έτσι και αλλιώς είμαι παλιός (δήμαρχος), το έχω κάνει πολλά χρόνια και με δεδομένη επιτυχία. Να το λέμε αυτό, γι’ αυτό έγινε και το σίκουελ που γνώρισε επίσης επιτυχία. Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα, αλλά ούτε και ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει να αποδείξει τίποτα γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός συνάδελφος και πολύ σπουδαίος ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !