Στο φουλ οι μηχανές για την Φαίη Σκορδά - BACKSTAGE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

6
Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το «Πρωινό» έχει ήδη ανάψει τις «μηχανές» του και σχεδιάζει μια δυνατή χρονιά με ξεχωριστές στιγμές. Ανανεωμένη και έτοιμη για το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη Σκορδά έκανε την Παρασκευή το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή της. Μέσα σε ένα ιδιαιτέρως ζεστό κλίμα, με πολλά χαμόγελα, οι βασικοί συντελεστές του «Πρωινού» ανέλαβαν… δράση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Βούρθη. Η Φαίη Σκορδά ευδιάθετη και με πολλή ενέργεια, έδωσε, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα. Παρούσα ήταν και η νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Χρύσα Ζορκάδη.



Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαθηκαν οι δημοσιογραφοι και πηραν στο πανελ ασχετους. Προβλεπω και αυτη η χρονιααπατη θα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ανακοινωθηκαν τα ονοματα????? Ακόμα δεν έκλεισε τίποτα πληροφοριακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πληροφοριακα στο ινταγκραμ η Σκορδα μας παρουσιασε και τον ηθοποιο Μοθωναιο οτι θα ειναι στο πανελ. Οπως το ανακοινωσε και ο ιδιος. Αν θα ειναι και η Κονυ Μεταξα, πληφοριακα θα συμφωνησω οτι θα ειναι δυσκολη χρονια μιας και θα εχει απεναντι Καινουργιου, Μελετη, Μπαρμπαρηγου, Κουκου, Μπαρκα. Γενικα η Πρωινη ζωνη κολαση. Αλλα δεν βαριεσαι, αφου στο τελος ολοι θα δηλωνουν νικητες. 😂😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρχισαν οι γνωστοί πικρόχολοι να βγάζουν τις κακίες τους. Περιμένετε πρώτα να ξεκινήσουν και μετά ρίξτε όση χολή θέλετε (που θα την ρίξετε) αλλά από τώρα να κάνετε προβλέψεις ότι θα πάει άπατη είστε τουλάχιστον τραγικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Φαίη η ίδια πρέπει να κάνει αλλαγές στον εαυτό της. Όσες αλλαγές και να κάνει στην ομάδα της αν δεν αλλάξει η ίδια δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Να ασχοληθεί με την εκπομπή της να είναι διαβασμενη στα θέματα και στους καλεσμένους. Αλλιώς οι κουκου και η Μαλεσκου θα τη φάνε λάχανο. Εκτός αν ισχύει το ότι είναι έγκυος που διάβασα κάπου οπότε ίσως τσιμπήσει κανένα νουμερακι στην αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι Σκορδα, τι Καινουργιου, τι Μαλεσκου, τι Μελετη ολες ιδιες με το ιδιο ξανθο μαλλι και το ιδιο στυλ. Καμια δεν διαφερει απο την αλλη. Εξαιρω Καραβατου γιατι εχει κοντο μαλλι, αλλα ξανθο. Εγω παλι διαβασα οτι η Ηλιαννα Παπαγεωργιου ειναι εγκυος. Εκτος αν πετανε τυρακι για τηλεθεαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !