Μεγάλες ανατροπή! Το «Bachelor» αλλάζει συχνότητα, διάρκεια και ώρα προβολής...


Ανατροπή στο πρόγραμμα του ΑLPHA για τη νέα σεζόν. Όλα έδειχναν πως το "Bachelor" θα "κλειδώσει" στη ζώνη των 23.00, ωστόσο το υψηλό του budget απαιτεί προβολή σε πιο επικερδή ώρα.

Έτσι, θα κάνει την εμφάνισή του με δίωρα επεισόδια κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο slot 21.00-23.00. Οι υπόλοιπες τρεις μέρες θα καταληφθούν στις 21.00 από το "Μην αρχίσεις τη Μουρμούρα" και στις 22.00 από τη νέα δραματική σειρά "Αγγελική".

Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

Υ.Γ Ενδέχεται το slot στις 23.00 να καλυφθεί από τον "Εφιάλτη στην κουζίνα" (αν δεν προτιμηθεί η Κυριακή) και από την πιθανή διαφορετική επιστροφή του "Πάμε Πακέτο" που εξετάζεται με παρουσιάστρια την Αντελίνα Βαρθακούρη. 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Ευστοχη επιλογή του Αλφα. Αποφευγει GNTM, Big Brother και Άγριες Μέλισσες και μπορεί να συγκεντρώσει το κοινό που παρακολουθεί ριάλιτι. Επίσης δεν είναι κόνσεπτ που ευνοείται από καθημερινη προβολή... Καλυτερα δυο διωρα γεμάτα επεισόδια.
Ο χρήστης Panagiotis είπε…
Μετά τις 23:00 είναι και η νέα εκπομπή του Τάκη Χατζή που θα τοποθετεί σε αυτή την ζώνη και τις Παρασκευές η Αγγελική Νικολούλη αλλά πολλή πιθανόν κάποιες μέρες να μείνουν ελευθερίες στην ζώνη αυτή όπως και φέτος και να καλυφθούν με επαναλήψεις και ξένες ταινίες
Ο χρήστης TV είπε…
Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται πάνε να κάψουν την Αγγελική όπως έκαναν πέρσι με το έρωτας μετά βάζοντας το απέναντι από το gntm και με χαμηλό lead in απο την μουρμούρα γιατι αποκλείετε απέναντι από το gntm να κάνει πανω από 12-13% ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ!!
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Η αλήθεια είναι ότι όντως φαίνεται λες και πάνε να κάψουν την Αγγελική τοποθετώντας την ακριβώς στην ίδια ζώνη με το Έρωτας Μετά έχοντας τους ίδιους αντιπάλους. Το Έρωτας Μετά ήταν μια εξαιρετική σειρά που αδικήθηκε λόγω κακών χειρισμών και πάνε να κάνουν ακριβώς το ίδιο φέτος στην Αγγελική που είναι από τους ίδιους δημιουργους? Δηλαδή τι θεώρησαν ότι πηγε λάθος πέρυσι? Το σενάριο ή ηθοποιοι? Γιατί από πλευρας καναλιού η διοίκηση δεν άλλαξε κάτι στον προγραμματισμο της... Προφανώς ανάμεσα στην Αγγελική και το Bachelor προτίμησαν να δώσουν την ευνοϊκότερη μέρα και ώρα στο δευτερο και απορώ γιατί. Το πιστευουν περισσοτερο ή μήπως έχει υψηλότερο budget από την σειρά?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο προγραμματισμός αυτός δεν είναι κακός. Και κάτι ακόμη: Όταν ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, οφείλεις να αμυνθείς και να τοποθετήσεις απέναντι ένα προϊόν που πιστεύεις. Το αν θα πάει καλά (π.χ. ο Έρωτας Μετά δεν πήγε πολύ καλά, παρ' όλο που ήταν από τις ωραιότερες σειρές της σεζόν) δεν το ξέρεις, αλλά η λύση απέναντι στα δυνατά ριάλιτι δεν είναι η λευκή σημαια. Βάζεις ένα αξιόλογο προϊόν και το στηρίζεις, ελπίζοντας ότι θα αποδώσει έως έναν βαθμό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι ρε παιδιά τι να κάνει δηλαδή; να βάλει στάθη ψάλτη στις 10; καλά κάνει ο αλφα και δεν βάζει το ριαλιτι μαζι με τα άλλα 2
Ο χρήστης TV είπε…
5:02 ναι αλλα απο τι φενεται θα παίζουν και οι μέλισσες απέναντι απο Αγγελική αρα ακόμα χειρότερα για την σειρά του αλφα