Η Σοφία Βογιατζάκη “καρφώνει” τον Alpha – «Υποτίθεται ότι ξέρουν τη δουλειά τους»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι not» ήταν σήμερα η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά «Αστέρια στην άμμο» που κόπηκε κι έριξε τα καρφιά της στον Alpha.

«Έκανα πέρυσι σίριαλ, το “Αστέρια στην άμμο” αλλά δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά. Στον Alpha Κύπρου πήγε πολύ καλά. Στον Alpha Ελλάδος δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Ήταν λάθος χειρισμός. Ποιος να βγει από τον Alpha να το παραδεχτεί; Δεν ασχολήθηκαν. Η χαρά μας και ο ενθουσιασμός μας δεν έφυγε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ανεξαρτήτως έκβασης και εξελίξεως των πραγμάτων, απλά ο Alpha θεώρησε ότι έπρεπε να το χειριστεί όπως το χειρίστηκε.

Όταν έχεις ένα τόσο καλό προϊόν και δεν το αβαντάρεις για να σου αποφέρει και απλά το θάβεις για να το θάψεις, δεν ξέρω για ποιο λόγο, γιατί αυτό έκριναν ότι είναι το σωστό. Έτσι το έκριναν. Θα κρίνω εγώ γιατί το έκριναν; Ξέρουν τη δουλειά τους υποτίθεται γι’ αυτό είναι και στις θέσεις που είναι. Πάντα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος», ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια