Ξεκαθαρίζει ο Χατζηνικολάου για αλλαγή ώρας του δελτίου: «Ο ΑΝΤ1 γνωρίζει ότι αυτή η απόφαση ήταν και εισήγησή μου »


Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής απάντησε σε δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου, σχετικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου, το οποίο θα μεταδίδεται τη νέα σεζόν στις 19:00.

«Αν και η απόφαση ώστε το δελτίο να προβάλλεται τελικά στις 19.00 πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, γι’ αυτό και ο γνωστός άνκορμαν δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτή.
 
Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος -και δεν είναι η πρώτη φορά-, καθώς είναι η τρίτη φορά από τότε που ο ίδιος πήγε στο κανάλι του Αμαρουσίου που υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασία της αλλαγής ώρας μετάδοσης με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Για να μην πούμε για όλες τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να είναι το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του καναλιού», γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ της.

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο δημοσίευμα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μόλις είδε την ανάρτηση που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Twitter, έσπευσε νμα της απαντήσει γράφοντας:

«Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις».

Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου έγραψε απαντώντας του και υποστηρίζοντας πως το ρεπορτάζ της είναι αληθές,: «Θα με γέλασαν τα αυτιά μου αγαπητέ Νίκο και μάλλον όχι μόνο εμένα! Επίσης δεν έγραψα ότι δεν είστε ενημερωμένος, απλά ότι είχατε διαφορετική άποψη με την αλλαγή ώρας! Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή σεζόν».

«Ευτυχώς γνωρίζει όλος ο Αντέννα ότι αυτή η απόφαση ήταν και εισήγηση μου.Απορώ γι’ αυτή τη στάση σου», έγραψε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια