Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει για τη νέα του τηλεοπτική σειρά στον ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε και για το “Παρουσιάστε”, την τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν.

Οι τηλεθεατές αδημονούν να δουν στη μικρή οθόνη το ευρηματικό «Παρουσιάστε», που πρόκειται να λάβει χώρα την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να μου πείτε ορισμένα στοιχεία για το σίριαλ.

Η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα της το στρατό. Διαδραματίζεται άλλωστε σε δύο στρατόπεδα και με πολύ χιούμορ περιγράφει τις στρατιωτικές συμπεριφορές και πράγματα που λίγο-πολύ όλοι όσοι έχουν στρατιωτική εμπειρία γνωρίζουν. Είναι μια καραμπινάτη κωμωδία. Έχουμε μεγάλη διανομή. Συμμετέχουν πάρα πολλά πρόσωπα. Τα στοιχεία των χαρακτήρων που υποδύονται οι άντρες βασίζονται στη στρατιωτική ζωή. Δεν είναι πολύ εύκολη στην πραγμάτωσή της η σειρά. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται μεταξύ πλατό αλλά και πολλών εξωτερικών φυσικών χώρων. Το «Παρουσιάστε» δεν θα θυμίζει τίποτα από το «Της Ελλάδος τα παιδιά». Δεν πρέπει να θυμίζει τίποτα. Είναι διαφορετική ούτως ή άλλως η γραφή. Εύχομαι να αποτελέσει μια καλή συντροφιά για τους τηλεθεατές το χειμώνα.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι δημιουργείτε ένα σίριαλ με τόσο κοντινό περιεχόμενο όσο το “Της Ελλάδος τα παιδιά” και ταυτόχρονα διαφοροποιείται από αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι δημιουργείτε ένα σίριαλ με τόσο κοντινό περιεχόμενο όσο το “Της Ελλάδος τα παιδιά” και ταυτόχρονα διαφοροποιείται από αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !