Λιάγκας: Άμεσα... restart!


Η τηλεοπτική χρονιά (στον ΣΚΑΪ) που πέρασε δεν ήταν καλή για τον Γιώργο Λιάγκα. Η εκπομπή, “Μεσημέρι”, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε καλές τηλεθεάσεις, ούτε καλές κριτικές…

Το περιστατικό με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ στιγμάτισε την πορεία της εκπομπής και ταλαιπώρησε, προσωπικά και επαγγελματικά, τον παρουσιαστή. Το ίδιο ,όμως, κακή ήταν και η χρονιά στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα, πριν πάει δηλαδή στον ΣΚΑΪ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ και για τη νέα σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβρη ,επίσης τα δεδομένα δεν είναι θετικά για τον παρουσιαστή, αφού όπως όλα δείχνουν το πρώτο μισό της σεζόν θα μείνει χωρίς εκπομπή.

Με άλλα λόγια, τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας – επαγγελματικά-  έχει χάσει τον βηματισμό του. Και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα οι συνέπειες για τον παρουσιαστή να ήταν δυσανάλογα μεγάλες, ωστόσο, αφήνοντας στην άκρη τα εμπόδια ή τις ατυχίες, ο Γιώργος Λιάγκας καλείται να επανεφεύρει τον επαγγελματικό του εαυτό και να προσαρμοστεί στις νέες τηλεοπτικές συνθήκες. Ίσως είναι καιρός να αφήσει πίσω το είδος της τηλεόρασης που υπηρέτησε και τον έφθασε μέχρι εδώ, και να αναζητήσει καινούργια project, προσαρμόζοντας το τηλεοπτικό του ταλέντο στη νέα τηλεοπτική εποχή, ξεκινώντας από το μηδέν!

Πηγή: Enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια