''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'': O Moρφονιός στη σκηνοθεσία! Όλες οι λεπτομέρειες για το σίριαλ


Μια ολοκαίνουρια καθημερινή κωμική σειρά με τον ευρηματικό τίτλο, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» ,πρόκειται να εντάξει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η νέα αυτή τηλεοπτική δουλειά που φιλοδοξεί από το ξεκίνημά της στην ΕΡΤ (δηλαδή από το ερχόμενο φθινόπωρο) να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Μορφονιού, του σκηνοθέτη μιας σειράς τηλεοπτικών επιτυχιών όπως το «Εκείνες κι εγώ», το «Άκρως Οικογενειακόν», το «Ευτυχισμένοι μαζί», «το Σόι σου» κ.ά

«Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται τρία ξαδέρφια που δέχονται μια ξαφνική κληρονομιά από τον παππού τους», θα πει στο «TV Έθνος» ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Μορφονιός, και θα προσθέσει: «και οι τρεις στο άκουσμα της κληρονομιάς θεωρούν ότι ο παππούς τους έχει αφήνει το αγροτόσπιτο και το κτήμα του και τίποτα άλλο. Στο άνοιγμα της διαθήκης μαθαίνουν πως έχουνε να παίρνουν και μερικά εκατομμύρια ευρώ με τον όρο – που έχει θέσει ο παππούς τους στη διαθήκη – να ζήσουν για ένα ολόκληρο χρόνο στο χωριό τους χωρίς να το εγκαταλείψουνε για περισσότερες από 24 ώρες. Αν δεν τα καταφέρουν, η περιουσία του παππού θα πάει στην Κοινότητα, δηλαδή στους ανθρώπους του χωριού οι οποίοι όπως θα δούμε θα προσπαθήσουν με διάφορους κωμικούς τρόπους να οδηγήσουν στην έξοδο από το χωριό τα τρία ξαδέρφια».

Σε ό,τι αφορά το καστ των ηθοποιών πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα καθώς οι συζητήσεις που γίνονται με τους ανθρώπους της Παραγωγής βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Σύμφωνα με τον κ. Μορφονιό, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο που βασίζεται σε ένα κροατικό φορμάτ που διασκεύασε, όπως μας επισημαίνει, με πολύ ωραίο τρόπο η σεναριογραφική ομάδα, της οποίας ηγείται ο Άγγελος Χασάπογλου που έχει μαζί του τη Βιβή Νικολοπούλου και τη Μαντώ Αρβανίτη.

Τα γυρίσματα της νέας αυτής σειράς που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν εντός και εκτός Αττικής και κατά πιθανότητα και σε κάποιο χωριό της oρεινής Κορινθίας.

TV Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια