O Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για το lead in από τις «Άγριες Μέλισσες»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μέσα από μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον απολογισμό της φετινής χρονιάς. Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, ο παρουσιαστής του «The 2night Show» θέλησε να δώσει την δική του απάντηση σε όσους χρεώνουν την επιτυχία της βραδινής εκπομπής στις «Άγριες Μέλισσες».

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία χρονιά. Το δείχνουν και οι αριθμοί τηλεθέασης που πάντα τους έχω δίπλα μου σε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος παρουσιαστής της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1.

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ τις καλές και τις όχι τόσο καλές στιγμές. Θα πρέπει να σου τονίσω ότι και η περσινή χρονιά για το «The 2night show» ήταν πολύ καλή. Πέρναμε πάσα 3% – 5% και φτάναμε μέχρι 18% – 20%. Φέτος, με ένα πολύ καλό lead in από τις «Μέλισσες», κρατήσαμε τον κόσμο και δημιουργήσαμε πολύ όμορφες καταστάσεις».

«Κάποια στιγμή άκουσα ότι η εκπομπή πήγε καλά λόγω των «Μελισσών». Είναι σημαντική η πάσα που παίρνεις, αλλά δεν διαρκεί πάνω από το πρώτο τέταρτο, άντε το πολύ μισή ώρα. Αν δεν αρέσει στους τηλεθεατές αυτό που παρουσιάζεις, θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα. Το ότι ένα δίωρο πρόγραμμα είναι συνεχώς πρώτο, δεν βασίζεται στο προηγούμενο πρόγραμμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι 47 ετών, στην ωραιότερη φάση της ζωής μου. Έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας, μαθαίνω ακόμη. Έχω πολύ όρεξη να δημιουργήσω καινούργιες εκπομπές. Γουστάρω πολύ αυτό που ζω. Η χρονιά που πέρασε ήταν για μένα η αρχή μιας καινούργιας δεκαετίας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !