Χαμός στο "Καλοκαίρι Not" - «Σας λέει ψέματα, η δική μου κόρη είναι το Χρυσάνθεμο»

Χρήστος Παναγούλης
1

Ο απόλυτος χαμός έγινε σήμερα στον αέρα του “Καλοκαίρι not”, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε χθες στην εκπομπή η Αναστασία Κοζαδίνου, η οποία δήλωσε πως είναι το Χρυσάνθεμο, το… περιβόητο μωρό από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η νεαρή κοπέλα είπε, επίσης, στην εκπομπή πως υπήρχαν δύο μωράκια που έπαιζαν, μια δήλωση που δεν προβλήθηκε χθες.

Σήμερα, όμως, στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” βγήκε τηλεφωνικά ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης, ο οποίος διέψευσε την Αναστασία, την οποία κατηγόρησε ότι λέει ψέματα και δήλωσε πως η δική του κόρη έπαιζε το Χρυσάνθεμο και ότι ουδέποτε υπήρξαν δύο μωρά στα γυρίσματα. Σε επικοινωνία, μάλιστα, που είχε η Χριστιάνα Κοχλατζή με τον Χάρη Ρώμα, της επιβεβαίωσε πως ήταν δύο τα μωρά στο γύρισμα.

«Ότι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα. Ουδέποτε υπήρχε δεύτερο παιδί. Εγώ την είχα πάει την κόρη μου πριν πολλά χρόνια και όλα αυτά που σας λέει είναι παραμύθια. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Έχω φωτογραφίες, έχω αποδείξεις. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά και σταματήστε αυτή την κουβέντα.

Η κοπέλα, εις βάρος του ονόματος της κόρης μου, την προσβάλλει και ζητάει και δουλειά. Το κάνει η κοπέλα γιατί έχει να κερδίσει διασημότητα. Και αυτό που είπε για τη σειρά “Με δυο μαμάδες” είναι παραμύθι και μπορώ να το αποδείξω. Αυτή την ενόχληση την έχει και η κόρη μου», είπε ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης στον αέρα της εκπομπής.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !