Έκανε πρεμιέρα το «Καλοκαίρι Not» – Όλα όσα είπαν οι παρουσιαστές στην έναρξη της εκπομπής


Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, με συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, έκαναν πρεμιέρα με το «Καλοκαίρι not» και ήρθαν να δροσίσουν τα πρωινά μας!

Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένοι καλεσμένοι, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του πιο απολαυστικού καλοκαιρινού πρωινού!

«Καλώς ήρθατε, σας ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ μαζί μας. Θα περάσουμε ένα καλοκαίρι μαζί, ένα δύσκολο καλοκαίρι, ελπίζουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε πολύ όμορφα και δροσερά θέματα», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα για την καινούργια μας αυτή πραγματικότητα. Νιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια δίπλα στον σύζυγό μου και το μόνο πράγμα που δεν είχαμε κάνει μαζί, το κάναμε τώρα. Κι έχω χαρεί πάρα πολύ που έχω γνωρίσει ένα τόσο όμορφο, φρέσκο, δροσερό, ερωτευμένο,. Καταπληκτικό ζευγάρι, όπως η Ελένη και ο Ετεοκλής», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Η Εκπομπή είναι καλούτσικη και παρεήστικη με ωραίους σχολιασμούς και συζητήσεις,όμως την Παράσταση έκλεψε η γυναίκα του Γκουντάρα!!!
Για να δούμε και από νούμερα αύριο...