Πώς σχολίασε τις παρουσιάστριες του "My Style Rock";


Η πρώην παίκτρια του "My Style Rock" Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ,μίλησε στην κάμερα του "Καλοκαίρι #not" για την επιστροφή του "Big Brother" καθώς σχολίασε και τις παρουσιάστριες που πέρασαν από το "My style rock".
«Η Ευαγγελία Αραβανή μου κάνει πιο σικ πιο elegant. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι λίγο πιο Μπάρμπι, ενώ η Κατερίνα Στικούδη δεν είναι τόσο στο στιλ μου. Μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα αλλά νομίζω πως όχι για αυτό. Προτιμώ να την βλέπω να χορεύει και να τραγουδάει πάνω στη σκηνή. Νομίζω πως αυτό της ταιριάζει πιο πολύ».
«Επιτέλους ξεκινάει το Big Brother γιατί ακούγεται πολύ καιρό! Αρχικά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω γιατί τα πρόσωπα που παίρνουν στο Big Brother είναι άτομα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Το Big Brother είναι λίγο πιο ριάλιτι και θα είχα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα που είχα και τότε να αντιμετωπίσω με το My Style Rocks! Δηλαδή το κομμάτι του ριάλιτι είναι αυτό που με χαλούσε και με εκνεύριζε στην όλη διαδικασία. Μου αρέσει να υπάρχει ένας σκοπός, ένας στόχος» τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια