Μένει στον Μουτσινά ή πάει Mega;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Σύμφωνα με το "Τηλέραμα", μεγάλος είναι ο κατάλογος των υποψηφίων προσώπων που φιλοδοξούν να πλαισιώσουν την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια.

 Αρκετά από αυτά τα πρόσωπα προέρχονται από διάφορους χώρους και θέλουν να δοκιμαστούν και στην παρουσίαση εκπομπής. Στην κορυφή της έως τώρα λίστας, τα δύο επικρατέστερα πρόσωπα είναι μάλιστα φίλοι έχουν αποδεδειγμένα «χημεία» μεταξύ τους.

 Ο λόγος για τον Φίλιππο Ιωάννου, που κάνει μεγάλη επιτυχία με δικό του κανάλι στο Youtube ως «Fipster» ενώ μέχρι στιγμής ανήκει στην ομάδα του Νίκου Μουτσινά που μετακόμισε από το OPEN στον ΣΚΑΪ στήνοντας τη φετινή σεζόν το «Καλό Μεσημεράκι» ως υπεύθυνος των λογαριασμών της εκπομπής στα social media αλλά και ως μέλος της δημιουργικής ομάδας της εκπομπής.

Οι δύο φίλοι πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχουν κερδίσει τις περισσότερες... ψήφους εμπιστοσύνης των στελεχών του MEGA.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Φίλιππος Ιωάννου παρά τις φήμες που τον θέλουν να εντάσσεται στο δυναμικό του MEGA βρέθηκε στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης του Νίκου Μουτσινά, της Ματίνας Νικολαου και των Alcatrash  για τη νέα σεζόν, αφήνοντας να εννοηθεί πως παραμένει στο πλευρό των καλών του φίλων και συνεργατών.

Η απάντηση βέβαια θα γίνει γνωστή σύντομα, αφού όλες οι εκπομπές θα κάνουν πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. "η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου"
    Η κοπέλα έχει όνομα αααααν το θυμάστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κανουν και δεν το θυμουνται, την πηραν ΓΙΑΤΙ ειναι η κορη της Σταυροπουλου και μεχρι να δειξει την δικη της αξια, θα παραμεινει κυριως η κορη της Σταυροπουλου..Ειναι απλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !