«Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σταμάτης Φασουλής στο J2US»

Χρήστος Παναγούλης
0

Συνέντευξη στο «Λοιπόν» και την Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε οΣπύρος Μπιμπίλας. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους ρόλους που έχει κληθεί να παίξει κατά την διάρκεια της καριέρας του αλλά και στο το γεγονός ότι αρκετοί ηθοποιοί επιλέγουν διαφορετικές ενασχολήσεις για να βγάλουν τα προς το ζην.

Μου είπες ότι θέλεις να βλέπεις ηθοποιούς επάνω στο θεατρικό σανίδι κι όχι ανθρώπους που έχουν άλλες ενασχολήσεις.
Τα τελευταία χρόνια, διάφορες περσόνες της τηλεόρασης καταλαμβάνουν τη θέση των ηθοποιών στο θέατρο. Η τηλεόραση, που έχει γίνει ένα εύπεπτο είδος, δημιουργεί κάποια μοντέλα ανθρώπων που είναι εύκολο να μαζέψουν κοινό στο θέατρο ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι παραγωγοί. Τραγουδιστές, παρουσιαστές, μοντέλα, κάθε είδους. Οι ηθοποιοί έχουμε φτάσει να είμαστε 10.000, πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιος άξιος να παίξει έναν ρόλο που πρέπει να τον παίξει μια τηλεπερσόνα. Δεν συμφωνώ ούτε με το να γίνει παρουσιαστής ένας ηθοποιός… Έχει γίνει τέτοιο ανακάτεμα… Δεν συμφωνώ οι ηθοποιοί εξαναγκασμένοι από την οικονομική κρίση να κάνουν ό,τι να ‘ναι.  Αν κάποιος νομίζει ότι αυτοπροβάλλεται μέσα από ένα πάνελ ενός ριάλιτι, δεν είναι καλή προβολή.

Ο Σταμάτης Φασουλής δε σου άρεσε στο “Just the 2of us
Όχι, καθόλου δε μου άρεσε, γιατί η πριν εικόνα του, είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτό που έκανε. Με στεναχωρεί αυτό ως ηθοποιό, να είναι ο Σταμάτης Φασουλής στην κριτική επιτροπή του “Just the 2of us”, γιατί ξέρω τι αξιόλογος ηθοποιός είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ, δεν θα έπαιζα σε κανένα ριάλιτι, είναι τελείως έξω από τον χαρακτήρα μου. Δεν ξέρω πόσα πολλά λεφτά μπορεί να παίρνει κάποιος σ’ αυτά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !