Αυτή θα είναι η ομάδα του Happy Day...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το Happy Day παραμένει η σταθερή πρωινή δύναμη του Alpha και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προετοιμάζει ήδη την επιστροφή της, πριν ακόμα από το φετινό φινάλε. Η εκπομπή επιστρέφει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί με τρίωρη διάρκεια, όπως σε προηγούμενες σεζόν -από το 2016 έως το 2018.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πάντα στο τιμόνι του Happy Day, καθώς όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι είναι ο καπετάνιος που εξασφαλίζει ήρεμα ταξίδια, ακόμα και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε τον Alpha δυνατά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού στην πρωινή ζώνη και τον κρατάει ψηλά από τον Μάρτη του 2014.

Στο πλευρό της, πίσω από τις κάμερες, η Μαίρη Παλιαλέξη θα ενορχηστρώνει και τη νέα σεζόν την εκπομπή. Όσοι γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι Happy Day δίχως Παλιαλέξη δεν γίνεται. Και βέβαια, από την άλλη, ο Δήμος Βερύκιος θα βρίσκεται στο πόστο του και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, καθώς πρόκειται για αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας της εκπομπής.

Ποιοι θα βρίσκονται, ορατά, στην αριστερή πλευρά της Σταματίνας Τσιμτσιλή τη νέα χρονιά; Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες μας πληροφορίες, η παρουσιάστρια θα έχει δίπλα της από Σεπτέμβρη τους: Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει κατά κάποιο τρόπο στο «σπίτι» του, σε ένα τηλεοπτικό τραπέζι που του ταιριάζει απόλυτα. Ο Κώστας Φραγκολιάς είναι μετά από 6 χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας και η Τίνα Μεσσαροπούλου η δεύτερη γυναικεία φωνή που έδωσε άλλο αέρα τις δύο προηγούμενες σεζόν.
Το σχήμα των τεσσάρων είναι αυτό με το οποίο ξεκίνησε το Happy Day και αυτό που του πάει περισσότερο εκ του αποτελέσματος. Ωστόσο, ήταν ο COVID-19 αυτός που «αποφάσισε» για λόγους ασφαλείας να προχωρήσει με αυτόν τον αριθμό ατόμων η εκπομπή του χρόνου.

Ο Χάρης Χριστόπουλος, εκτός απροόπτου, παραμένει στην εκπομπή. Θα εμφανίζεται 2-3 φορές την εβδομάδα με τη στήλη του savoir vivre και στον σχολιασμό του GNTM. Στην Μαρία Αντωνά έχει προταθεί να αναλάβει όλα τα λινκ και αναμένεται η απόφαση της. Ο Γιώργος Σατσίδης συνεχίζει στο Happy Day με όλα τα νέα από το Hollywood και όχι μόνο.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και η Δήμητρα Παλούδη αποχώρησαν από τον Alpha και εντάχθηκαν στο δυναμικό του ΣΚΑΙ. Στις θέσεις τους θα είναι φέτος ο Μιχάλης Πλεμμένος, ο οποίος αναβαθμίζεται σε βοηθό αρχισυντάκτη και η Βιβή Μπουγιούκα -προερχόμενη από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η Όλγα Λαφαζάνη αναλαμβάνει στο Happy Day όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη μητέρα και το παιδί. Τα ζώδια φεύγουν και η μαγειρική έρχεται πλέον σε καθημερινή βάση.

Κάπως έτσι το Happy Day οχυρώνει το στρατόπεδο του για να μπει γερά στη μάχη την ερχόμενη σεζόν, όπου ο ανταγωνισμός αναμένεται πιο σκληρός από ποτέ…

zappit.gr-Γιώργος Σκρομπόλας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !