Αυτό το concept εξασφάλισε ο ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μία φωτογραφία… χίλιες λέξεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι «μία φωτογραφία, εξήντα λεπτά»! Κι όπως έχει αποδειχτεί σε πολλές χώρες αυτά τα «εξήντα λεπτά» τα παρακολουθούν πάρα πολλοί τηλεθεατές. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που ο ΑΝΤ1… βρήκε την ευκαιρία και απέκτησε τα δικαιώματά του αφού λόγω… αναποδιών τα έχασε ο ALPHA.

Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει να βγάλει στον αέρα ένα καινούργιο real life πρόγραμμα με τίτλο «Capturing the moment». Όπως πολύ καλά θα καταλαβαίνετε από τον τίτλο του έχει να κάνει με τη… σύλληψη της στιγμής, κάτι που γίνεται μέσα από το φωτογραφικό φακό «συλλαμβάνοντας» καθημερινά πολλά που βλέπουμε και ζούμε, αλλά θέλουμε να τα θυμόμαστε.

Το «Capturing the moment» έχει προβληθεί σε πολλές χώρες έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία αφού πολλοί είναι αυτοί που έχουν «συλλάβει» σημαντικές στιγμές σε φωτογραφίες και τις φέρνουν μπροστά από τις κάμερες για να πουν τις προσωπικές ιστορίες τους, από οικογενειακές και φιλικές μέχρι ερωτικές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο real life πρόγραμμα είχε αποκτήσει πριν από λίγα χρόνια ο ALPHA και ήταν σε προχωρημένο στάδιο παραγωγής αλλά η οικονομική κρίση ανάγκασε την τότε διοίκηση του σταθμού να το βάλει στην άκρη. Έτσι λοιπόν βρήκε την ευκαιρία ο ΑΝΤ1 να το… συλλάβει και να το βγάλει αυτός στον αέρα και μάλιστα σύντομα, αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το προγραμματίζουν για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή στις αρχές του 2021.

Στην εποχή που η φωτογραφία έχει γίνει καθημερινή μας συνήθεια για να «αποτυπώσουμε» τις στιγμές το «Capturing the moment» θα έρθει στον ΑΝΤ1 φορτωμένο συναισθήματα και αναμνήσεις ανθρώπων που έχουν «συλλάβει» σημαντικές στιγμές της ζωής τους, τις οποίες θέλουν αλλά και αξίζει να μοιραστούν με το ευρύ κοινό…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !