Μαρία Κορυνθίου: Οι κλειστές πόρτες και το bullying

0

Στον καναπέ της εκπομπής "Mini Καύσωνας" βρέθηκε η Μαρία Κορυνθίου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα κιλά της, για τους ρόλους που δεν πήρε λόγο της εμφάνισης της ενώ αναφέρθηκε για το αν την φοβίζει ο χρόνος.

«Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και έχουν ζήσει πολλά. Σίγουρα ο δρόμος και η πορεία του καθενός έχει επηρεαστεί από κάποια πράγματα. Δυστυχώς, σε πολλούς τομείς, η εμφάνιση μού έχει κλείσει τις πόρτες. Είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί στο να σε εμπιστευθούν σε κάποιους ρόλους. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στην ψυχή» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Η ηλικία με ανησυχεί για άλλους λόγους και όχι για την εξωτερική μου εμφάνιση».

«Διψάω, αναζητώ ρόλους που να κάνω διαφορετικά πράγματα. Από πολύ μικρή αναζητούσα τέτοιους ρόλους και μετά πήρα την απόφαση να φύγω από τη βολή μου και να αποφασίσω εγώ για μένα. Για την εικόνα μου έχω δεχθεί πάρα πολύ bullying. Νομίζω όμως πως έβαλα ένα τοίχο, θωρακίστηκα από μόνη μου. Επιστρέφοντας από την Αμερική δέχθηκα πολλά. Από το ότι δεν θα κάνω καριέρα γιατί δεν κάνω αυτό, μες στη μούρη μου να το πω λαϊκά, μέχρι τα κιλά μου. Δεν με ενοχλεί πια το bullying για την εικόνα μου» πρόσθεσε η Μαρία Κορυνθίου. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !