Το "The Booth" έκανε πρεμιέρα


Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του OPEN "The Booth" έκανε πρεμιέρα χθες. Χαρά, γέλιο, όρεξη και ζωντάνια ήταν αυτά που μας μετάδωσαν οι τέσσερις παρουσίαστριες.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μουτίδου και η Κρυσταλλία παρουσιάζουν μια εκπομπή που έχει να κάνει με την φιλία, τον έρωτα, τα όνειρα και τους στόχους, απαντούν στους τηλεθεατές που παίρνουν τηλέφωνο δίνοντας τους τις δικές τους συμβουλές πάντοτε με αγάπη.

«Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο “The Booth”. Νομίζετε ότι ξέρετε τι θα δείτε, αλλά δεν έχετε ιδέα. Ούτε εμείς», είπαν και οι τέσσερις γυναίκες. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΡΑΓΙΚΟ ! ΤΟΣΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΛΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ? Η' ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΗ ??? ΠΗΡΑΝ ΤΟ 20% ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΟΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ 7% ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ. ΚΡΙΜΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΜΟΥΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτές είναι οι περιβόητες τηλεφωνικές...Κι εμείς νομίζαμε τύπου Κατ Καιν θα ήταν...

Τα κορίτσια υπέροχα είναι όμως η εκπομπή είναι για ραδιόφωνο μόνο..

Τηλεφωνικές τύπου ραδιοφώνου που παίρνουν για να πούνε τις ιστορίες τους και δίνουν συμβουλές οι κοπέλες που μιλάνε με τον ακροατή/ρια και μόλις κλείσει η γραμμή συζητάνε και καλά για να δώσουν τα φώτα τους και κάνουν ΧΑΒΑΛΈ και δώστου γέλιο και πειράγματα μεταξύ τους και πετάνε και κανένα ανεκδοτάκι.

Η Μουτίδου στο στοιχείο της αυτά που έλεγε στην εκπομπή τα λέει στο κανάλι της.

Πέρα από όλο αυτό και από τα χαμηλά νούμερα γέλασα πολύ Με Κουρτίδου και Μουτίδου

Δεν την λες τραγική η κακή.... απλά ξεφεύγουμε από την μαυρίλα μας λίγο.

Ο χρήστης UFO είπε…
Αγαπητέ , 1ον το καλοκαίριnot έκανε 18% γιατί λες 20 ανθρώπος του Open είσαι; Δεύτερον η συγκεκριμένη εκπομπή δεν περνει πάσα από το πρωινό αλλά από την εκπομπή της Μαρίας Εκμετσιογλου που ούτε 3% νομίζω δεν κάνει. Πάντως εμένα η εκπομπή μου φάνηκε καλή για καλοκαίρι , για τον χειμώνα με Ρουκ Ζουκ και Μουτσινά καλύτερα να βρουν νέο κονσπετ και να κρατήσουν την Μουτιδου με την Κρυσταλλια είναι πολύ καλές.