"Δικαστήριο Μόδας":Πρόσωπα... Φωτιά


Το "Δικαστήριο Μόδας" έρχεται στο OPEN σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη θα είναι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου.

Τωρα, από πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου,ανέφερε στο "Happy day" πως τα δοκιμαστικά ξεκίνησαν.Τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν εκεί είναι άνθρωποι που έχουν κατακτήσει τον χώρο της μόδας και θα ήταν έκπληξη να τους δούμε σε ρόλο κριτή.

«Το δικαστήριο μόδας θα βγει κανονικά με τη Μαρία Μπακοδήμου. Θα είναι μια τριμελής κριτική επιτροπή και χθες ξεκίνησαν να βλέπουν και πρόσωπα, άρχισαν τα πρώτα δοκιμαστικά, τα πρώτα ραντεβού για την στελέχωση της ομάδας.

Από δοκιμαστικό πέρασαν ο Βασίλης Ζούλιας. Το επόμενο πρόσωπο δέχτηκε πρόταση και από το GNTM, αλλά δεν τα βρήκαν. Είναι η Υβόννη Μπόσνιακ που έκανε χθες ένα πρώτο ραντεβού. Επόμενο πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που επίσης πέρασε χθες από δοκιμαστικό. Και ένα άλλο πρόσωπο που είχε δεχτεί πέρυσι πρόταση για το My Style Rocks είναι ο Σπύρος Πώρος. Θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα, δεν είναι μόνο αυτά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια