Δείτε πως γιόρτασαν το τέλος της "Γυναίκας χωρίς όνομα" οι ηθοποιοί


Τα επεισόδια της  "Γυναίκα χωρίς όνομα" ολοκληρώθηκαν. Η δραματική καθημερινή σειρά του ANT1 για δύο χρόνια μας κρατούσε συντροφιά,πλέον έφτασε η στιγμή τόσο εμείς όσο και οι ίδιοι οι ηθοποιοί να την αποχαιρετήσουμε.Στην παραλία του Σχοινιά ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές, θέλησαν να γιορτάσουν το τέλος της επιτυχημένης σειράς.

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την "Γυναίκα χωρίς όνομα" μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram . Όπως ήταν λογικό τα συγκινητικά λόγια κυριαρχούσαν.


«Wrap πάρτυ που λένε και στο χωριό μου! Τελείωσε η @gynaikaxorisonoma! Τελείωσε ένα κεφάλαιο αγαπημένο της ζωής μου! Όμως στις σελίδες του κεφαλαίου αυτού γράφτηκαν φιλίες, έγιναν όνειρα! Γνώρισα ανθρώπους που αγάπησα, έκλεψα από τις στιγμές τους, τους κρατάω φυλαγμένος στην καρδιά μου ! Σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά!», έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Είναι wrap για τη «Γυναίκα χωρίς όνομα»!Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.Βασικά τώρα που το σκέφτομαι και τα άσχημα κάποτε τελειώνουν. Όλα κάποτε τελειώνουν! Κέρδισα πολλά από αυτή την εμπειρία και για αυτό σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι παίδες!», να προσθέτει ο Παναγιώτης Νάτσης.«Γυναίκα χωρίς όνομα» wrap party … Ένας «μικρός χωρισμός». Ζήσαμε δύο χρόνια μαζί… Μοιραστήκαμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα, την καθημερινότητά. Θα αναπολώ αυτήν την διαδρομή με πολλή αγάπη πάντα», ήταν το μήνυμα της Ταμίλα Κουλίεβα.


Το φινάλε της σειράς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια