Ο πιλότος της νέας εκπομπής του Χατζή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Όσοι είδαν τον “πιλότο” εντυπωσιάστηκαν από το τεράστιο video wall που δεσπόζει στο στούντιο, αλλά και το υπόλοιπο – εξαιρετικά λιτό, σκηνικό που είναι μια σύγχρονη οπτικοακουστική εμπειρία… Ο λόγος για τη νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Τάκη Χατζή στον ALPHA που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ μετά το “The Bachelor” (το επίσης νέο ριάλιτι του σταθμού).

Ο Τάκης Χατζής (στον “πιλότο), μοιράζεται με τον καλεσμένο του έναν υπουργό πρώτης γραμμής (σε κυβέρνηση και σε κόμμα), μια ίδια μαύρη πολυθρόνα και με αυθεντικό τρόπο συζητούν για την πολιτική περσόνα (του υπουργού), χωρίς πολιτικά κόμπλεξ ή άλλες αναστολές… Την ίδια ώρα στην οθόνη εμφανίζονται κάτι όμορφα γραφικά υπό τη μορφή τίτλου ή δήλωσης (του καλεσμένου).

Ο υπουργός που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τον Χατζή για να φτιάξει τον “πιλότο” του έχει “ερωτική” σχέση με την τηλεόραση! Ή πιο σωστά ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον! Υποθέτουμε ότι το απόσπασμα του “πιλότου” δεν θα πάει χαμένο και κάποια στιγμή θα μεταδοθεί κι αυτό!

Τέλος σε αυτά που τραβούν την προσοχή (στη νέα βραδινή εκπομπή) είναι και η μουσική. Οι τίτλοι! Ωραίο κομμάτι!

Ο Τάκης Χατζής τελείωσε τις εκπομπές του την Παρασκευή, δρομολόγησε και τις αλλαγές στο ραδιόφωνο του ALPHA με την ιδιότητα του διευθυντή… Εχει έτοιμο το καθημερινό πρόγραμμα και εκκρεμεί να ολοκληρώσει το Σαββατοκύριακο. Μουσικές λέει, θα το κάνει πιο έντεχνο. Έτσι κι αλλιώς θα δείξει με τη δουλειά του και θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Ο στόχος να ξαναμπεί στο “παιχνίδι” το ραδιόφωνο είναι ρεαλιστικός. Και οι αλλαγές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Όπως και τα πρόσωπα που θα υλοποιήσουν το σχέδιο είναι εντάξει!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !