Ζήνα Κουτσελίνη - «Όταν ξεκίνησα την εκπομπή, δεν πίστευα ότι θα συνεχιζόταν για πέντε χρόνια»


Στο "7 Μέρες TV" μίλησε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη. Πως νιώθει που η εκπομπή πηγαίνει για έκτη συνεχόμενη σεζόν αλλά απαντά στο αν θα υπάρχουν αλλαγές την νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Πέρασαν κιόλας πέντε σεζόν που άφησα την εργασία μου πίσω από τις κάμερες και βγήκα μπροστά στο γυαλί. Μου φαίνεται σαν ένα παραμύθι που δεν το ζω εγώ, αλλά μια πριγκίπισσα της τηλεόρασης.

Όταν ξεκίνησα την εκπομπή, δεν πίστευα ότι θα συνεχιζόταν για πέντε χρόνια και μάλιστα ότι θα βγαίναμε νικητές, αντιμετωπίζοντας πολύ μεγάλες τηλεοπτικές αξίες. Επέλεξα να ανανεώσω τη συνεργασία μου με το Star, γιατί με πίστεψε από το πρώτο λεπτό.

Και στα δύσκολα και στα εύκολα ήμασταν συνοδοιπόροι. Όλα τα συμβόλαια μου είναι μονοετή. Είναι ανανεώσεις αγκαλιάς.»

Μετρά όμως ο οικονομικός παράγοντας για την επιλογή της εκάστοτε δουλειάς;
Όχι. Θα είμαι απολύτως ειλικρινής. Δεν με κρατά το οικονομικό σε ένα κανάλι, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι ήταν πάντα», τονίζει η δημοσιογράφος.

Πώς νιώθει όμως που η εκπομπή αγαπήθηκε τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς αυτήν τη χρονιά αναδείχτηκε πολλές φορές πρώτη στην ώρα της;
Νιώθω ότι δικαίωσα την επιλογή του καναλιού να με εμπιστευτεί. Όσο περνάνε τα χρόνια πιστεύω και εγώ πιο πολύ στον εαυτό μου. Αν και από τη δεύτερη χρονιά και έπειτα θεωρώ ότι πάτησα γερά τηλεοπτικά και μπροστά από τις κάμερες.

Θα υπάρχουν όμως αλλαγές την επόμενη σεζόν;
Η εκπομπή μας έχει να κάνει με το συναίσθημα των ανθρώπων. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια