Για ποιο κανάλι παίρνει μεταγραφή ο Γιώργος Λέντζας;

Χρήστος Παναγούλης
0

Το «άνοιγμα» στην ψυχαγωγία συνεχίζουν στην ΕΡΤ με σκοπό να μπουν περισσότεροι τηλεθεατές στη συχνότητά της και να ανεβάσουν τις πτήσεις της κρατικής τηλεόρασης στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι λοιπόν την προηγούμενη βδομάδα εγκρίθηκε μία ακόμα εκπομπή από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ με σκοπό να ενισχύσει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι τηλεπαιχνίδι και μάλιστα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα παγκοσμίως ενώ είναι το μακροβιότερο στο είδος του, αφού είναι αθλητικών θεμάτων. Τίτλος του «A Question of Sport» και το περιεχόμενο των ερωτήσεών του αφορά τον αθλητισμό έχοντας κερδίσει τους τηλεθεατές πολλά χρόνια, αφού το BBC ONE το έβγαλε πρώτη φορά στον αέρα το 1970 αλλά συνεχίζει ακόμα να… τρέχει με επιτυχία σε τηλεοπτικά κανάλια ανά τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν την επόμενη σεζόν το «A Question of Sport» θα είναι στον αέρα της ΕΡΤ1 και μάλιστα με παρουσιαστή έκπληξη, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στο «τιμόνι» του θα βρεθεί ο Γιώργος Λέντζας. Μετά λοιπόν την παρουσίαση της εκπομπής «Football Stories» που είχε αναλάβει τη φετινή σεζόν στον ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής θα βρεθεί στην ΕΡΤ για να αναλάβει το καινούργιο τηλεπαιχνίδι. Αξίζει δε να αναφέρω ότι εκτός από τον ΑΝΤ1 που ήθελε, αναλόγως των εξελίξεων με την πανδημία του κορονοϊού, να βγάλει και άλλο κύκλο «Football Stories» στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, υπήρξαν προτάσεις από δύο ακόμα τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά τελικά ο Γιώργος Λέντζας θα… παίξει μπάλα στην ΕΡΤ1.

Το «A Question of Sport» πάντως είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν και να προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο από την ΕΡΤ1 ελπίζοντας ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές και της χώρας μας…!

Melas Blog | Newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !