Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Αντώνης Κανάκης

Χρήστος Παναγούλης
0

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ, ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, τόσο για το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και για το «Βινύλιο». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην «Φωλιά των Κου Κου», αυτήν την στιγμή ο παρουσιαστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τρία κανάλια, προκειμένου να επιστρέψει από Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η πρώτη πρόταση που έχει δεχτεί είναι από το Open. Το κανάλι της Παιανίας είχε προσεγγίσει  και παλαιότερα τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οριστική συμφωνία. Φαίνεται όμως πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού αυτήν την φορά οι συζητήσεις γίνονται σε πολύ καλύτερο κλίμα και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Η δεύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του ο Αντώνης Κανάκης είναι από την ΕΡΤ, η οποία ενισχύει σημαντικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας εν όψει της νέας σεζόν. Το ενδιαφέρον σε αυτήν την πρόταση είναι ότι αφορά κυρίως στην εκπομπή «Βινύλιο», χωρίς να περιλαμβάνει κατ’ ανάγκη και την μεταφορά του «Ράδιο Αρβύλα». Άλλωστε, ο παρουσιαστής έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αδυναμία του προς το έτερο «παιδί» του, που μπορεί να μην σημειώνει τις τηλεθεάσεις του «Ράδιο 
Αρβύλα», έχει όμως καταφέρει να αφήσει το στίγμα του.

Στην κούρσα της διεκδίκησης όμως φαίνεται ότι έχει μπει και ο Alpha, ο οποίος ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του. Έτσι, οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν βολιδοσκοπήσει τον Αντώνη Κανάκη, με σκοπό να κερδίσουν το χαμένο έδαφος της φετινής σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη παρέα από την Θεσσαλονίκη δεν βιάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, αφού οι εκπομπές συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέσα από το κανάλι τους στο youtube, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !