"Αλήθειες με την Ζήνα": Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε

0

Η εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" ολοκληρώθηκε χθες . Η παρουσιάστρια συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την αγκάλιασε και την "έβαλε" στο σπίτι του.

Η παρουσιάστρια ωστόσο ανακοίνωσε μια αποχώρηση που δεν περίμενα. Ο λόγος για την αρχισυντάκτρια και φίλη της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία αποφάσισε μετά από πέντε χρόνια πορείας της με την Ζήνα Κουτσελίνη να αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό Star που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτό τον σταθμό με κρατούν οι σχέσεις και οι άνθρωποι. Σε αυτό το σημείο είναι το πιο δύσκολο για μένα, αλλά θα το κάνω να φαίνεται εύκολο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη κουμπάρα, φίλη 20ετιας και αρχισυντάκτρια αυτής της εκπομπής τα πέντε χρόνια. Ο άνθρωπος που με βοήθησε να είμαι αυτό που είμαι σήμερα.

Όμως καμιά φορά οι δρόμοι πρέπει να χωρίζουν και οι άνθρωποι να βρίσκουν δικούς τους δρόμους. Και νομίζω πως έκανα αυτό που έκανε η μάνα μου σε μένα. Την άφησα να φύγει για να πετάξει και να πάει ψηλά. Ελισάβετ σε αγαπώ, είσαι σπουδαία στη δουλειά σου και θα μου λείψεις πολύ. Ελισάβετ θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Η αγκαλιά μου θα σε περιμένει πάντα. Μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι» είπε η παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !