Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Άμα με βλέπουν τώρα τα αγόρια μου την πάτησα»

Χρήστος Παναγούλης
0

Καλεσμένη στο “φλΕΡΤ” της Νάντιας Κοντογεώργη ήταν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ φάνηκε να φορτίζεται αρκετά συναισθηματικά όταν μίλησε για τους γιους της.

«Τι έχω μάθει από τα αγόρια μου; Ωχ άμα με βλέπουν τώρα τα αγόρια μου την πάτησα γιατί μου λένε στις συνεντεύξεις να μην μιλάω για τα παιδιά και το σέβομαι αυτό απόλυτα. Έχω μάθει ότι το χιούμορ είναι πολύ φανταστικό γιατί είναι τρομεροί ατακαδόροι. Έχω μάθει ότι η καλοσύνη στη ζωή σε ανταμείβει γιατί είναι τέτοιοι χαρακτήρες. Έχω μάθει ότι είναι η καλύτερη παρέα, είναι φοβεροί τύποι για να κάνεις παρέα μαζί τους.

Είμαι λίγο μαμά… κουκουβάγια. Έχω πάρει μάθημα ζωής από τον ένα γιο μου στη μια του δυσκολία, ότι είμαστε αγωνιστές, δεν το βάζουμε κάτω και προχωράμε και είμαστε ήρεμη δύναμη. Από τον άλλο γιο μου έχω μάθει ότι η ευαισθησία της ψυχής είναι κάτι που μπορεί να μην φαίνεται από την πρώτη ματιά, αλλά είναι κάτι το οποίο το βρίσκεις καθημερινά στη ζωή σου», είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !