ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ετοιμάζονται για πρεμιέρες τα κανάλια...

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζονται τα τηλεοπτικά κανάλια για τη νέα πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Ήδη ο ΑΝΤ1, το STAR, ο ALPHA και ο ΣΚΑΙ ετοιμάζουν πυρετωδώς να βγουν στον αέρα πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.
Την αρχή με ολοκληρωμένο πρόγραμμα τόσο σε εκπομπές όσο και PRIME TIME θα κάνει το STAR στις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, θέλοντας έτσι να προλάβει τον ανταγωνισμό που φέτος θα είναι δυνατός. Την ίδια μέρα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα και ο ΣΚΑΙ , προσπαθώντας κι αυτός να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, που φέτος του γύρισε την πλάτη.
Μια εβδομάδα μετά, δηλαδή 7 Σεπτεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα ο ΑΝΤ1 με όλες τις εκπομπές του (πρωί και τηλεπαιχνίδια) . Το Prime Time του θα ξεκινήσει 14 Σεπτεμβρίου πιθανότατα σταδιακά... 
Στο ίδιο μοτίβο θα κάνει πρεμιέρα και ο ALPHA με τις εκπομπές του και τα τηλεπαιχνίδια να ξεκινάνε 7 Σεπτεμβρίου και το Prime Time του στις 14 το ίδιου μήνα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στο ΣΤΑΡ που κάνει την αρχή!!!
Έτσι πρέπει,να ξεκινάνε τα κανάλια στις 31 Αγούστου με 1 Σεπτέμβρη και να τελειώνουν τέλος Μάη,ενώ 3 μήνες το καλοκαίρι καλοκαιρινό πρόγραμμά πρέπει να έχουν.
Η Σαιζόν πρέπει να είναι αυτή και όχι να αρχίζουν 15 Σεπτέμβρη και να τελειώνουν 20φεύγα Ιούνη.
Δεν λέει....