«Αυτός και ο άλλος»: Ανατρεπτικός ο αποψινός καλεσμένος

Χρήστος Παναγούλης
0

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, στις 23:00, ο Λευτέρης Λαζάρου, ένας άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη γεύση και πιστεύει ότι το φαγητό είναι πάνω απ’ όλα παρέα και συναναστροφή, έρχεται στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, για να μοιραστεί τις γνώσεις του και να… κεράσει λαχταριστούς μεζέδες ελληνικής κουζίνας.

Ο τιμημένος με αστέρι Michelin σεφ θυμάται τις γειτονιές του Πειραιά, στις οποίες μεγάλωσε, εξηγεί πότε και γιατί άφησε για πρώτη φορά μουστάκι, αποκαλύπτει πώς είναι ο ίδιος ως μάνατζερ σε μια κουζίνα και γιατί έχει τον τίτλο του… «άι φερ’ μάνατζερ».

Επίσης, απαντά στο ερώτημα τι κοιτάει πρώτο σ’ ένα μαγαζί, όταν ως πελάτης πηγαίνει για φαγητό, εξηγεί γιατί εδώ κι έναν χρόνο ασχολείται ενεργά με τη «Σχεδία» και το έργο της, ενώ μιλάει και για την εξέλιξη της γαστρονομίας και των τηλεοπτικών διαγωνισμών μαγειρικής. Ακόμη, μιλάει για την προσωπική φιλοσοφία του γύρω από το φαγητό, θυμάται την παιδική λατρεία του στο παγωτό και δίνει την έγκρισή του στο καλό σουβλάκι…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !