Χάρης Βαρθακούρης: Απαντά αν φοβάται την σύγκριση με το Ανδρέα Μικρούτσικο

0

O παρουσιαστής του "Big Brother" Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξή του στο TV Εθνος αποκάλυψε για την πως νιώθει για συνεργασία του με τον Αντρέα Μικρούτσικο αλλα και αν φοβάται την σύγκριση με τον τότε παρουσιαστή του ριάλιτι

Πως αισθάνεσαι που θα συνεργαστείς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Τρία πράγματα σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας πως θέλουν να αλλάξουν στο «Big Brother» για να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά σε αυτό που πάω να κάνω. Το πρώτο ήταν ότι ήθελα να μη βγούμε τον Μάρτιο. Το έστειλα στο σύμπαν και μου έκανε το χατίρι. Ήξερα ότι το πρόγραμμα όταν θα επέστρεφε δεν θα είχε κοινό στα live, αλλά πάνελ. Και είχα πει στην Αντελίνα πόσο πολύ ήθελα να είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε αυτό.

Μέσα στο καλοκαίρι με πήραν από το κανάλι και μου είπαν, «έχουμε αυτή την ιδέα. Πως σου φαίνεται;» και τους απάντησα, «είστε μες στο μυαλό μου. Μόνο μη μου πετάτε το δόλωμα και μετά μου πείτε όχι, ότι δεν τα βρήκατε στο οικονομικό κλπ γιατί θα τρελαθώ». Ήθελα και μια τρίτη αλλαγή που αφορούσε εμένα και έγινε, όμως δεν μπορώ να την πω. Ε, μου είπε η Αντελίνα, «παίξε, Χάρη μου, ένα τζόκερ».

Σε φοβίζουν ενδεχόμενες συγκρίσεις με τον Ανδρέα στην παρουσίαση;

Άλλο το 2000, άλλο το 2020. Τεράστιο χρονικό διάστημα στο οποίο έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές στα πάντα. Άλλη γενιά. Είναι αναπόφευκτο και άσκοπο να γίνουν συγκρίσεις με τον Ανδρέα. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει και να γίνουν. Δεν θα χάσω τον ύπνο μου, ούτε θα μου κοπεί η όρεξη αν με συγκρίνουν με τον Ανδρέα. Η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Big Brother» σημαίνει πως κατά κάποιον τρόπο μου παραδίδει τη σκυτάλη. Η παλαιότερη στη νεότερη γενιά. Η παρουσία του θα είναι μόνο χρήσιμη για να μάθω πράγματα. Πανηγύρισα όταν μου είπαν πως θα είναι ο Ανδρέας στο «Big Brother».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !