Είναι επίσημο - Με πρωινή εκπομπή θα επιστρέψει η Ελεονώρα Μελέτη


Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση. Το πρωί της Κυριακής ο παρουσιαστής είχε καλεσμένη στην εκπομπή του την Ελεονώρα Μελέτη. Οι δύο παρουσιαστές ανακοίνωσαν πως από τον Σεπτέμβρη η Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του ALPHA στις 11 με 1. Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής όπως έγινε γνωστό θα είναι ο Νίκος Μάνεσης.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» τόνισε, ηΕλεονώρα Μελέτη στον Νίκο Μάνεση. «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου»,είπε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια