Η Χριστίνα Μπόμπα σε μια εφ'όλης της υλης συνέντευξη


Φιλοξενούμενη  στην εκπομπή "The Tonigh Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.  Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια της με τον Κωρονοιό, το διαζύγιο των γονιών της αλλά και γιατί δεν θα βρίσκεται στο "The Voice" .

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να αναφερθεί στα σχόλια που ακούστηκαν όταν η ίδια αλλά και ο σύζυγος της νοσισαν από τον ιό Κορωνοιό. Η ίδια εξοργίστηκε με φωτογραφίες της με τον Σάκη Τανιμανίδη που κυκλοφόρησαν από βόλτα τους στο Σύνταγμα μια εβδομάδα πριν.

«Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Φέτος η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στο "The Voice" .

«Ο λόγος που επέλεξα να μην κάνω το The Voice είναι ότι θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι πιο ελεύθερο. Μου άρεσε η τηλεόραση σαν Μέσο, θα ήθελα να κάνω κάτι ακόμα και βήμα βήμα να πηγαίνω προς το καλύτερο» επισήμανε.

Μίλησε ωστόσο και για το ποια είναι τελικά η επαγγελματική της ταυτότητα.

«Κάνω πολλά. Η κεντρική μου ταυτότητα βρίσκεται online. Δεν ξέρω αν θα με έλεγα influencer θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είναι μια άλλη μορφή μοντέλου. Θα δείξει αν θα συνεχίσω στην τηλεόραση. Η καρδιά μου είναι στο επιχειρείν. Έχω μια επιχείρηση που είναι στα σκαριά δημιουργώ ένα brand υγιεινής διατροφής. Η ομάδα έχει στηθεί» είπε.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη και το "Survivor".

«Δεν γίνεται Survivor χωρίς Σάκη Τανιμανίδη. Σε αυτό το παράλληλο σύμπαν που θα το παρουσίαζε γυναίκα, θα το “άκουγα” σαν πρόταση» τόνισε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια