Στην κορυφή της τηλεθέασης οι «Κου Κου»

Χρήστος Παναγούλης
1

Η πρωινή «Κου Κου συμμορία» με αρχηγούς την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, κατέκτησε τη σεζόν 2019 – 2020 την αγάπη των τηλεθεατών. Με την αστείρευτη, πάντα καλοπροαίρετη, χιουμοριστική διάθεση, έφτασε στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης μεταξύ των πρωινών εκπομπών.

Το τηλεοπτικό κοινό “αγκάλιασε” την εναλλακτική, θετική ματιά της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»,  χαρίζοντας της την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο 2019 έως και τις 3 Ιουλίου 2020, η εκπομπή κατέγραψε μερίδιο τηλεθέασης 16,8%. Ακολουθούν ο Alpha με την εκπομπή “Happy Day” και 16,4%, o Ant1 με την εκπομπή «Tο Πρωινό» και 16,1%, το Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ποσοστό 14,4%.

Και τον Ιούνιο, η εκπομπή ήταν πρώτη, με μεγαλύτερη διαφορά από τον ανταγωνισμό, στο δυναμικό κοινό 18 – 54, σημειώνοντας τηλεθέαση 18,8%! Ακολουθούν ο Alpha με 16,4%, o Ant1 με 15,4% και το Open με 14,5%. Σε μία τηλεοπτική σεζόν, με πολλές ιδιαιτερότητες και με την πανδημία του COVID-19 να κυριαρχεί και να αλλάζει τα δεδομένα, η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές που «Έμειναν Σπίτι», την περίοδο της καραντίνας, με αισιόδοξη διάθεση αλλά και με την ψυχραιμία, που απαιτούσαν οι στιγμές.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, θα ευχηθούν “Καλό Καλοκαίρι” στο τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 10 Ιουλίου και θα δώσουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο, για 4η χρονιά από το Star!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τους αξίζει. Είναι εξαιρετική ομάδα και η εκπομπή τους. Και καθόλου κίτρινη στυλ πρωινό αλτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !