Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν υπάρχουν τηλεοπτικοί ρόλοι για γυναίκες της ηλικίας μου»


Στην πρεμιέρα της παράστασης «Υπέροχο μου διαζύγιο», που πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε η κάμερα του «Καλοκαίρι Not». Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την τηλεόραση, τους «Δύο ξένους» και τις δυσκολίες που έχει μια παράσταση σε ανοιχτό θέατρο.«Σε ένα θερινό θέατρο πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν πολλοί θόρυβοι. Περνούν πολλά μηχανάκια, μπορεί να περάσει μπουλντόζα. Δίπλα ακριβώς έχει και έναν κινηματογράφο που μπορεί να έχει ταινία μιούζικαλ οπότε να παίζει και το μιούζικαλ του διπλανού.

Τηλεοπτικά υπήρχε κινητικότητα πριν βγουν τα σενάρια! Δηλαδή μίλησα με πολλούς παραγωγούς και ήταν πολύ ένθερμοι αλλά στα σενάρια που προέκυψαν δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες της ηλικίας μου. Δηλαδή για 40, 50 δεν υπάρχουν προς το παρόν, τουλάχιστον, σε αυτά που γράφονται τώρα.

Νομίζω ότι παρακολουθούμε και σήμερα τους «Δυο ξένους» με μεγάλη χαρά. Με πρώτη και καλύτερη εμένα που το καταχαίρομαι! Λέω, κοίταξε να δεις τι ωραία σειρά. Έχω την αίσθηση πως οι «Δυο ξένοι», όπως και κάποιες άλλες σειρές, έχουν αντικαταστήσει τις παλιές ελληνικές ταινίες. Δεν είναι τυχαίο που κάποιες από αυτές τις σειρές κράτησαν όπως και στις ελληνικές ταινίες. Κάποια πράγματα είναι all time classic», ανέφερε η ηθοποιός.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια