Δεν είναι έτοιμοι για τη δημοσιοποίηση της λίστας...


Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, και έπειτα από σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο της της Αυγής,  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απάντησε για τη δημοσιοποίηση της λίστας των ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν για την καμπάνια του COVID-19.Όπως φαίνεται, δεν είναι ακομα έτοιμο το Υπουργείο για τη σχετική δημοσιοποίηση, καθώς εκκρεμούν διαδικασίες.

Δημοσιογράφος ''Αυγής'': Κύριε Εκπρόσωπε καλησπέρα σας. Μπορείτε να μας προσδιορίσετε τον χρόνο δημοσίευσης της λίστας με τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ για τη διαφημιστική καμπάνια κατά του κορωνοϊού; Και αν υπάρχει καθυστέρηση, σε τι οφείλεται;  

Στέλιος Πέτσας: Όσον αφορά το ζήτημα της διαφημιστικής εκστρατείας , ήταν μια εκστρατεία που έσωσε ζωές, κυριολεκτικά. Είμαστε στη φάση ολοκλήρωσης και του ελέγχου, και έχει ξεκινήσει και η διαδικασία της αποπληρωμής από το Υπουργείο Οικονομικών, και είναι θέμα ημερών. Δηλαδή, είναι κάποια 24ωρα που απομένουν για τη δημοσιοποίηση της λίστας με το Μέσο και το ποσό το οποίο έλαβε. Επομένως, δεν μπορώ να είμαι απολύτως σαφής, αλλά είναι θέμα ημερών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια