Συζητά για συμπαρουσιαστής της Μαλέσκου ! Όνομα- έκπληξη...

2

Τον άνθρωπο που θα βρεθεί στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου αναζητούν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, και ήδη έχουν ξεκινήσει τα ραντεβού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύει το media.gr, ραντεβού με άνθρωπο του καναλιού πραγματοποίησε ο Γιώργος Λεμπέσης που θεωρείται ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, έχοντας στο ενεργητικό του 7 μπεστ σέλερ, 12 διηγήματα για ενηλίκους και μεταφράσεις σε αγγλικά, αραβικά και τουρκικά.Μάλιστα ,πέρσι έβαλε τη σφραγίδα του σε μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στο παιδικό θέατρο, τη «Βουτιά στη Βυθούπολη», στο θέατρο Παλλάς.

Η  συζήτηση αφορούσε την συμπαρουσίαση και όχι την εμφάνισή του στην εκπομπή ως συνεργάτης σε πάνελ ενώ ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα…



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα είναι πολύ καλή και από μόνη της , γιατί να της βάλουν και συμπαρουσιαστή; Αφήστε τη γυναίκα να κάνει ότι θέλει όπως έκανε τότε και η Μενεγάκη και να λάμψει όπως εκείνη. Όμορφη είναι, μορφωμένη , χειρίζεται πολύ καλά τα θέματα ης ενημέρωσης από τι έχω δει, ποιος ο λόγος; Η ίδια θα το δεχτεί; Καλύτερα να πήγαινε στο Mega με μία εκπομπή τύπου "Ελένη" παρά να την κάνουν ότι θέλουν στον Σκάι για να προωθεί τις εκπομπές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι πολύ καλή και από μόνη της , γιατί να της βάλουν και συμπαρουσιαστή; Αφήστε τη γυναίκα να κάνει ότι θέλει όπως έκανε τότε και η Μενεγάκη και να λάμψει όπως εκείνη. Όμορφη είναι, μορφωμένη , χειρίζεται πολύ καλά τα θέματα ης ενημέρωσης από τι έχω δει, ποιος ο λόγος; Η ίδια θα το δεχτεί; Καλύτερα να πήγαινε στο Mega με μία εκπομπή τύπου "Ελένη" παρά να την κάνουν ότι θέλουν στον Σκάι για να προωθεί τις εκπομπές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !