Ρελάνς του ΟΡΕΝ στην Τηλεθέαση. Ξεπέρασε χθες τον Σκαϊ στο δυναμικό

Ο Ιούλιος μπήκε πολύ καλά για το ΟΡΕΝ που όπως όλα δείχνουν κάνει ρελάνς στην τηλεθέαση. Ειδικότερα χθες με την νέα εκπομπή στο πρωινό που είναι συμπαραγωγή  με την Barking well media, τις Ελληνικές ταινίες αλλά και την προβολή του “Κόκκινου Ποταμιού” στο Prime Time, ο σταθμός κατάφερε να κλείσει την ημέρα με 9.2% ξεπερνώντας τόσο τον Σκαϊ αλλά και το Μega

Είναι χαρακτηριστικό πώς το “Καλοκαίρι#not” κατάφερε να κάνει 13% στην πρεμιέρα ενώ στις Γυναίκες 25-44 ανέβηκε στο εντυπωσιακό 17%.

Η απόφαση για προβολή πρωτότυπου προγράμματος απο τα στελέχη του καναλιού μέσα σε ένα πολύ ιδιαίτερο φετινό καλοκαίρι έφερε νούμερα και στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων, κάτι που δείχνει πώς η τάση αυτό το καλοκαίρι είναι μια. Είναι ΟΡΕΝ. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Bittersweet_guy είπε…
ειναι αστείο αυτό το "δελτιο τυπου" !
η τάση αυτ΄το το καλοκαίρι είναι μία ???
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αν δεν ήταν ο Κοκλώνης να πει αυτά που είπε για JUST και η Βικάρα μαζί με Κώστα νούμερα δεν θα υπήρχαν....
Και το άλλο που το πάτε με το Ανδρόγυνο Γρηγόρης Νάταλι που τα καρφάκια έδιναν και έπαιρναν.Και το λένε και το ξαναλένε ο Άνδρας μου η Γυναίκα μου κλπ κλπ.Δεν νομίζεται ότι θα καταντήσει βαρετό η από την αρχή κατάντησε?

Σαν εκπομπή ήταν καλούτσικη αλλά θέλει δουλειά για να ανεβάσει επίπεδο.

Πρεμιέρα ήταν και πάει.... μακάρι να Ξεδιπλώσει η Χατζίδου και να ανέβει(να δυναμώσουν ήχο μικροφώνου σχεδόν δεν ακουγόταν), ο Άνδρας της έτσι κι έτσι θέλει βελτίωση κι εκείνος,ο Γρηγόρης πρέπει λίγο να μαζευτεί,καλά την γυναίκα του δεν την φοβάμαι είναι η μόνη που διασώθηκε και το στούντιο που ΄είναι ωραιότατο!

ΥΓ1.Ο Μάγειρας πολύ τσιρίδας,μας πήρε τα αφτιά....

ΥΓ2.Η Νάταλι το έχει και είναι κρίμα που έλειπε από τηλεόραση μετά από MEGA.