Πως βλέπει την επιστροφή των ριάλιτι;


Σε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς στην Σάσα Σταμάτη και των Secret παραπολιτικών. Αναφέρθηκε στις επιτυχίες του, γιατί πλέον δεν εμφανίζεται σε σίριαλ ενώ σχολίασε και τα ριάλιτι.

Έχεις πρωταγωνιστήσει σε κορυφαία σίριαλ όπως τα «Love, sorry», «Χάι ροκ», «Θα σε δω στο πλοίο» και πολλά ακόμη. Τι έχεις να θυμάσαι;
Για μένα είναι άξιο να αναφέρω από τα παλιά, προ της ιδιωτικής τηλεόρασης, τη «μαντάμ Σουσού» και τον ρόλο του Ζορζ. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία της κρατικής τηλεόρασης, με την εξαιρετική Άννα Παναγιωτοπούλου στον ομώνυμο ρόλο. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις με την Άννα, τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον Νίκο Γαροφάλλου, τον αείμνηστο φίλο μου, αλλά και με όλους τους συναδέλφους και τους συντελεστές αυτής της δουλειάς.

Τι γινόταν στο δρόμο με τον κόσμο, γιατί τα σίριαλ στην ιδιωτική έσπαζαν ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης;
Η τηλεόραση σε κάνει άμεσα γνωστό στον κόσμο και, αν πράγματι είναι συμπαθητικό αυτό που κάνεις, αγαπιέσαι πολύ γρήγορα από τους ανθρώπους. Είχα την τύχη να παίξω τέτοιους ρόλους στην τηλεόραση και τη μεγάλη χαρά να γευτώ την αγάπη του κόσμου. Με τον Σάκη τον υδραυλικό ήταν διάχυτη η αγάπη του κόσμου στον δρόμο, σε βαθμό που δεν τολμούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν γύρω μου. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η είσπραξη αυτής της αγάπης, εκείνη τουλάχιστον την εποχή, μετουσιώθηκε και σε διαπραγματευτικό μου ατού στη σχέση μου με τους θεατρικούς παραγωγούς.

Γιατί δεν σε βλέπουμε σε σίριαλ;
Είναι εν μέρει επιλογή μου, αλλά θα έλεγα ότι είναι επίσης επιλογή των καναλιών και των τηλεοπτικών παραγωγών – και καθόλου άδικα – να προωθηθούν νέα πρόσωπα στον χώρο της τηλεόρασης. Κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.

Η επιστροφή των ριάλιτι πως σου φαίνεται;
Δεν έχω να ψάξω κάτι για αυτό, τη στιγμή που υπάρχει τηλεοπτικό κοινό που αρέσκεται σε αυτού του είδους την ψυχαγωγία. Δεν έχει νόημα να κρίνουμε συνέχεια αρνητικά τις εκδηλώσεις την κοινωνίας των ανθρώπων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια