Αλέξης Μίχας: Το δυνατό όπλο του «Έλα Χαμογέλα»...

Έχουμε κάνει πολύ λόγο για το πως παρουσιάζεται το τηλεοπτικό-μιντιακό ρεπορτάζ στην ελληνική τηλεόραση. Κυριαρχούν οι Φανφάρες τα fake news και εκμετάλλευση του ρεπορτάζ του διαδικτύου.

Μία εξαιρετική εξαίρεση και περίπτωση είναι ο Αλέξης Μίχας που εμφανιζόταν κάθε Σάββατο στην εκπομπή του OPEN "Έλα Χαμογέλα" με κεντρική παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου. Για τους λάτρεις των τηλεοπτικών εξελίξεων, ήταν μία όαση για να ακούσεις ένα πρωτογενές και αληθινό ρεπορτάζ. Παρουσίαζε τις εξελίξεις και τα αποκλειστικά του με μία σοβαρότητα, χωρίς το άγχος του να βρει κάτι που θα "πουλήσει" και θα προακαλέσει ίντριγκα.

Ετοιμόλογος πάντα στις ερωτήσεις των συντελεστών, κατάφερε η παρουσία του να προκαλέσει μία σειρά ιστοσελίδων που αναπαρήγαγαν τα ρεπορτάζ του.

Είναι το δυνατό χαρτί του "Έλα Χαμογέλα" που κάνει την εκπομπή να ξεχωρίζει ως προς τον τομέα αυτό στην ελληνική τηλεόραση. 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν φύγει από την εκπομπή ο σταματοπουλος και ο βασσαλος και μπει στην θέση του ενός ο Αλέξης θα αναβαθμιστεί πολύ η εκπομπή