Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε η Δόμνα Κουντούρη


Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Δόμνα Κουντούρη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μεσάνυχτα". Η τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε μέσα από το "Fame story" εξομολογήθηκε την δύσκολη περίοδο που βίωσε με την διπολική διαταραχή.

«Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή.Μέχρι να γίνει η διάγνωση ήταν πολύ ζόρικα. Η διπολική διαταραχή είναι ψυχική νόσος που είναι δύσκολο να διαγνωστεί γιατί μπορεί να έχεις χρόνια κατάθλιψη και να μην έχεις δείγματα μανίας. Να σου δώσουν λοιπόν αντικαταθλιπτικά, όπως έγινε στην περίπτωσή μου, και μετά αυτά πυροδοτούν τη μανία- αν δεν τα πάρεις μαζί με κάποιους σταθεροποιητές.
Η διπολική διαταραχή πυροδοτείται από καταστάσεις, έχεις όμως μια τάση. Όταν διαγνώστηκα κατάλαβα πολλά πράγματα για το παρελθόν μου. Ήμουν ένας άνθρωπος σε υπομανιακή κατάσταση. Ήμουν στην τσίτα, θύμωνα, με ενοχλούσαν πολλά, δεν μπορούσα να ελέγξω την κυκλοθυμία μου. Το είδα ξεκάθαρα ότι κάτι έτρεχε.
Υπήρχαν μεταπτώσεις.»
«Ήμουν και είμαι πολύ επιλεκτική στους ανθρώπους που έχω κοντά μου. Αυτοί που ήταν πολύ κοντά μου, έμειναν κοντά μου και με βοήθησαν και με στήριξαν» υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια