Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντάει πρώτη φορά για το διαζύγιο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη


Η παρουσιάστρια της εκπομπής του OPEN ,Σίσσυ Χρηστίδου διατηρεί εδώ και λίγα χρόνια το δικό της προσωπικό κανάλι στο YouTube. Μέσα από το κανάλι της μοιράζεται με τους ακόλουθους της ,καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της αλλά δίνει και συμβουλές.

Χθές η παρουσιάστρια ανέβασε το βίντεο "Τι ρώτησε πάλι το στόμα σας;;" με ερωτήσεις που της έκαναν οι ακόλουθη της στο YouTube.

Μεταξύ των όσων είπε,αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον γνωστό τραγουδιστή του συγκροτήματος "Onirama" ,Θοδωρή Μαραντίνη.

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Παρόλα αυτά, θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή. Τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή γιατί η  οικογένειά μας παραμένει» ανάφερε.

«Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο» συμπλήρωσε ακόμη η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ παράλληλα τόνισε: «Ό,τι λοιπόν, βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερα γίνεται μεταξύ μας, επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά.  Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες. Θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορείς να βάζεις προτεραιότητες, να αφήνεις τα δικά σου προσωπικά συναισθήματα ή θυμούς ή πικρία στην άκρη και να μπορείς να είσαι με τον πατέρα των παιδιών σου όσο καλύτερα μπορείς» πρόσθεσε η ΣίσσυΧρηστίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια