Ελένη Μενεγάκη: Η επόμενη μέρα και οι προτάσεις που δέχτηκε

Χρήστος Παναγούλης
1

Με νωπά ακόμη τα γράμματα στο φινάλε της διαδρομής της στον Alpha η σεναριολογία για το επόμενο βήμα της Ελένης Μενεγάκη έχει ήδη ξεκινήσει.

Με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε στο τέλος της 15χρονης πορείας της στον Alpha να αφήσει όλα τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον να αιωρούνται. Με κάποιους να υποστηρίζουν πως έφθασε το τέλος μιας μακράς τηλεοπτικής διαδρομής και άλλους να κάνουν λόγο για ένα διάλλειμμα και δυναμική επιστροφή της Μενεγάκη στο μέλλον.

Η ίδια η παρουσιάστρια τόσο στην αρχική ανακοίνωσή της για την αποχώρησή της από τον Alpha, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής στις 21 Μαϊου όσο και σήμερα, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση. Έχοντας, βέβαια, αρχικά ξεκαθαρίσει πως πρόκειται να μείνει εκτός τηλεόρασης τουλάχιστον για ολόκληρη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2021.

«Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου...». Η συγκεκριμένη αποστροφή στον εισαγωγικό μονόλογο της Ελένης Μενεγάκη στην αρχή της τελευταίας της εκπομπής ερμηνεύθηκε από κάποιους ως οριστικό τέλος στην καριέρα της. Όμως τόσο οι αναφορές συνεργατών της στην πορεία της εκπομπής όσο και η βεβαιότητα που εξέφρασε η κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, πως σίγουρα θα επιστρέψει στην tv ισορρόπησαν την πρώτη εντύπωση.

Φυσικά, σε αυτές τις περιπτώσεις ο άμεσα εμπλεκόμενος έχει τον πρώτο λόγο. «Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία». Τα τελευταία λόγια της Ελένης Μενεγάκη από τη συχνότητα του Alpha, σύμφωνα με έμπειρους παρατηρητές της τηλεοπτικής αγοράς, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το επόμενο βήμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η Ελένη Μενεγάκη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η οριστική αποχώρησή της από τον Alpha δέχθηκε τουλάχιστον δύο αναγνωριστικές κρούσεις από ισάριθμους τηλεοπτικούς σταθμούς. Πριν την πανδημία του κορονοϊού αλλά και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Οι όποιες συζητήσεις δεν προχώρησαν, καθώς υπήρχε μεγάλη απόσταση στα ζητούμενα της παρουσιάστριας για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα και τις προτάσεις των σταθμών. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτιδήποτε για το μέλλον. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση και σε πρώτη φάση θα αναχωρήσει για την Άνδρο για να ξεκουραστεί. Βέβαια, η απόφασή της για αποχή την επόμενη σεζόν είναι ειλημμένη.

Στη συνέχεια «θα εξετάσει τόσο την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί συνολικά στα ελληνικά media και κυρίως στην τηλεοπτική αγορά όσο και ειδικά στις προτάσεις που θα έχει η ίδια», αναφέρει πηγή στο ethnos.gr. Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι έμμεσες αναφορές που έκανε η Ελένη Μενεγάκη σε θέματα τηλεθέασης στην τελευταία εκπομπή της. Λέγοντας συγκεκριμένα πως και τις σεζόν που δεν πήγε και τόσο καλά σε νούμερα τουλάχιστον για ένα λεπτό όλοι περνούσαν από τη συχνότητα του Alpha κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής της.

Και στη συνέχεια έκανε αναφορά και στο διαδίκτυο αλλά και στα περιοδικά. Ανεξαρτήτως τηλεθέασης είναι κοινώς παραδεκτό πως η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα ισχυρό brand name που πάντα συνοδεύεται από ισχυρές εμπορικές συμφωνίες. Και αυτό φυσικά θα είναι προσόν στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις της με όποιο κανάλι σε μια χειμαζόμενη διαφημιστική αγορά, στην οποία αναμαίνεται περαιτέρω πτώση της δαπάνης.

Όμως, και η Ελένη Μενεγάκη - εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει - αναμένεται να είναι πιο ελαστική στις όποιες απαιτήσεις προβάλλει. Τόσο στο οικονομικό όσο και στην ζώνη ή την τυπολογία της εκπομπής που θα της προταθεί στο μέλλον. Μέχρι τώρα αντιστεκόταν σθεναρά στις όποιες προτάσεις είχε για μετακόμιση στην prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης). Εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει, όλα θα τεθούν στο τραπέζι από μηδενική βάση.

Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ! Η Μενεγακη είναι μια και παιζει με τους δικούς της κανονες κ οποίος θελει ακολουθεί . Είναι η μεγαλύτερη παρουσιάστρια με 25 συνεχόμενα χρόνια σε εκπομπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !