Ανατροπή! Τι γίνεται τελικά με Σεφερλή;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον Μάρκο Σεφερλή. Μην ξεχνάμε ότι την περυσινή σεζόν ήταν να βγει από τον ΣΚΑΪ το show του σε παραγωγή μάλιστα της τούρκικης εταιρείας «Acun Medya». Τελικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού… αλλά όχι μόνο… η συμφωνία χάλασε και έτσι ο ίδιος ο Σεφερλής ανακοίνωσε πως έκλεισε συμφωνία με τον ΑΝΤ1.

Ωστόσο το σίγουρο είναι πως το show δεν πρόκειται να βγει φέτος και αν οι δύο πλευρές οριστικοποιήσουν τη συνεργασία τους τότε θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή μετά τον Φεβρουάριο του 2021. Το show θα γίνεται σε θέατρο, με κοινό και με τον Σεφερλή… να κάνει τα δικά του… αυτά που αγαπά μεγάλο μέρος του κοινού… σχολιάζοντας την επικαιρότητα και όχι μόνο.

Βέβαια και οι δύο πλευρές θα ήθελαν να βγει στο ξεκίνημα της καινούργιας σεζόν αλλά θέλει μεγάλη προετοιμασία που ο Σεφερλής δεν προλαβαίνει λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του αλλά και εξαιτίας μερικών… αγκαθιών στην έως τώρα συμφωνία που πρέπει να… λυθούν. Έτσι αποφάσισαν να το «παγώσουν» και να το εξετάσουν ξανά στις αρχές της σεζόν… για next year…. αν και εφόσον βεβαίως δεν υπάρξει άλλος… μνηστήρας για το show… ή για κάποιο άλλο project με τον δημοφιλή κωμικό…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Υ.Γ Περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μάρκος Σεφερλή σε χθεσινή του συνέντευξη αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει μετά τον Οκτώβρη. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !