Γιώργος Λιάγκας: «Σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι σύντομα θα ανοίξει ένας νέος τηλεοπτικός κύκλος»

Οριστικό φινάλε έκανε σήμερα η εκπομπή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα!

Στο φινάλε της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους πίσω και μπροστά από τις κάμερες… Θέλω να σας ευχαριστήσω που με στηρίξατε φέτος…. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη χρονιά για μένα και δεν χρειάζεται ανάλυση αυτή τη στιγμή…Κρατάμε τα καλά...Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με στηρίξατε...»!

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας πώς αυτή τη χρονιά έγινε πιο δυνατός και εκτός από «καλό καλοκαίρι» υπογράμμισε «ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει….», όμως δεν είναι σε θέση ακόμα να ανακοινώσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα…

Και κατέληξε λέγοντας: «Σας δίνω την υπόσχεσή μου και σας κοιτώ στα μάτια ότι σύντομα θα ανοίξει ένας νέος τηλεοπτικός κύκλος αλλά δεν μπορώ να σα πω κάτι ακόμα… θέλω να σας πω ότι θα είναι ένας σημαντικός κύκλος. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, είμαι από τους ευνοημένους της τηλεόρασης και το οφείλω σε εσάς. Σας ευχαριστώ, να είστε καλά. Καλό καλοκαίρι»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια