Νάταλι Κάκκαβα για Τάκη Ζαχαράτο - «Ποιος είσαι εσύ που θα με βάλεις στο στόχαστρο;»

Χρήστος Παναγούλης
1


Την κοινή εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου και της Μελίνας Ασλανίδου έπαιξαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not», σχολιάζοντας την «συμφιλίωση» των δύο καλλιτεχνών μετά την άτυπη κόντρα που είχε δημιουργηθεί.  Αυτό βέβαια, ξένισε πολλούς, μεταξύ αυτών και τη Νάταλι Κάκκαβα, η οποία μετά την προβολή σχετικού βίντεο είπε τα εξής:

«Με το πρόσχημα της σάτιρας μπορούμε να πούμε πράγματα που πολλές φορές ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Εμένα θα με ενοχλούσε πάρα πολύ! Το τι κάνω εγώ στον εαυτό μου και πώς διαχειρίζομαι εγώ τον εαυτό μου… Έχω τις ανασφάλειές μου, θέλω να κάνω ό,τι θέλω. Ποιος είσαι εσύ που θα με βάλεις στο στόχαστρο;»

Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη».



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εσύ προσωπικά που ήσουν πάντα τόσο άγευστη, ασήμαντη και αδιάφορη, μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς μαζί σου όσο κι αν κοπανιέσαι κάθε μέρα να ακουστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !