Τα όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελεονώρα Μελέτη


Η Ελεονώρα Μελέτη ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την εκπομπή "Μεσάνυχτα" τον Σεπτέμβρη. Παράλληλα η παρουσιάστρια μίλησε στο "Happy day" και μεταξύ όσων είπε απάντησε για τα επόμενα της τηλεπτικα σχέδια. 

«Από Σεπτέμβριο θα με δείτε στον Alpha! Τα υπόλοιπα θα αφήσω τον Alpha να τα ανακοινώσει. Μην κάνουμε ανακοινώσεις γιατί έχει και… ανάδρομο!», είπε η ΕλεονώραΜελέτη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως θέλησε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις στην εκπομπή της εφόσον η Ελεονώρα Μελέτη δεν προχώρησε σε περαιτέρω αναφορές. 

«H Ελεονώρα ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Έχουν γραφτεί και ακουστεί πάρα πολλά. Αυτό που μπορώ να πω εγώ και ξέρω, είναι πως η Ελεονώρα θα βρίσκεται στο τιμόνι μιας εκπομπής μετά από εμάς και η εκπομπή της θα έχει infotainment χαρακτήρα. Κάτι που ξέρει, αγαπάει και μπορεί να υποστηρίξει. Και ψυχαγωγία και ενημέρωση μαζί. Θα τα πει η ίδια νομίζω πολύ σύντομα, γιατί εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι σημαντικοί στο σταθμό. Το Σαββατοκύριακο λέω τώρα εγώ»,συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια