"Έχω ζητήσει "συγγνώμη" από άνθρωπο που έχω σατιρίζει"


Για όλους και για όλα μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή "Alpha Παντού". Ο γνωστός perfomer αναφέρθηκε στην σάτιρα που κάνει σε γνωστά πρόσωπα, την συγγνώμη που είπε αλλά και για την Μελίνα Ασλανίδου με την οποία έλυσαν την κοντρα που υπήρχε. 
«Η σάτιρα θέλει έναν σεβασμό και θέλει και ένα μέτρο. Δεν μπορείς να τον πυροβολήσεις αυτόν που έρχεται να σε δει. Μπορεί να έχω ξεφύγει και εγώ κάποιες φορές, ειδικά στις αρχές. Η σάτιρα είναι ένα "όπλο" που μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει σε σένα. Έχω ζητήσει "συγγνώμη" από άνθρωπο που έχω σατιρίσει. Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως κάτι. Το ότι σατιρίζεις έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμάς. Για να σατιρίσεις κάποιον πρέπει να έχει κάτι, να ενδιαφέρει το κοινό, εσένα και να έχει κάτι, να έχει "σφραγίδα"» είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος, παράλληλα απάντησε και για την συμφιλίωση με την Μελίνα Ασλανίδου. 
«Δεν έχω εμμονή με τους ανθρώπους που σατιρίζω. Είναι ο θίασός μου και τους τρέφω απεριόριστη εκτίμηση. Το ότι θα σατιρίσω στη σκηνή για να γελάσουμε είναι άλλο κομμάτι, από το κομμάτι ότι ο Ζαχαράτος ως άνθρωπος που σέβεται την καριέρα του άλλου»τόνισε ο ίδιος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια