Ανατροπή! Δεν θα αντικαταστήσει η Μαλέσκου τον Λιάγκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Και μπορεί να έχει επικρατήσει στην κοινή γνώμη ότι η Ιωάννα Μαλέσκου θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει.

Κατά πάσα πιθανότητα, η νέα εκπομπή της Κρητικιάς παρουσιάστριας θα βρεθεί στη ζώνη 10-12, ενώ στο slot 12-2 θα βρίσκονται οι "Αταίριαστοι".

Τέλος, δεν αποκλείεται το ψυχαγωγικό πρόγραμμα να ξεκινά στις 10.30, καθώς θα προηγείται μία μισάωρη εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μέγα λάθος. Το πρωί υπάρχει η Καινούργιου που σαρώνει και αυτό θα την στοιχίσει σε νούμερα.. Επίσης κρίμα που οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί το μεσημέρι τα τελευταία χρόνια. Τώρα βάζουν είτε θανατοεκπομπές τύπου Κουτσελίνη ή ενημερωτικές που λένε τα ίδια, τα ίδια και τα ίδια (Open Ελλάδα). Το τελεμάρκετινγκ του Μακεδονία TV κατάντησε να είναι το πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα για εκείνη την ώρα. Το κλάμα και η θλίψη πουλάει πλέον δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ κι εγώ λάθος το να πάει στις 10.
    Αντ1, Οπεν και Σταρ είναι χρόνια στη ζώνη αυτή με ψυχαγωγικό πρόγραμμα και έχουν χτίσει κοινό. Το 12-2 μου ακούγεται πιο σωστό για τη Μαλέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.15 Ποια καινούριου καλέ μου λες ;; Η Μαλέσκου έτσι και έρθει θα διαλύσει και την Καινούριου και την Σκορδά. Όλα θα τα πάρει. Δεν την λέμε τυχαία η νέα Μενεγάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !