Ανατροπή! Δεν θα αντικαταστήσει η Μαλέσκου τον Λιάγκα...


Και μπορεί να έχει επικρατήσει στην κοινή γνώμη ότι η Ιωάννα Μαλέσκου θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει.

Κατά πάσα πιθανότητα, η νέα εκπομπή της Κρητικιάς παρουσιάστριας θα βρεθεί στη ζώνη 10-12, ενώ στο slot 12-2 θα βρίσκονται οι "Αταίριαστοι".

Τέλος, δεν αποκλείεται το ψυχαγωγικό πρόγραμμα να ξεκινά στις 10.30, καθώς θα προηγείται μία μισάωρη εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μέγα λάθος. Το πρωί υπάρχει η Καινούργιου που σαρώνει και αυτό θα την στοιχίσει σε νούμερα.. Επίσης κρίμα που οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί το μεσημέρι τα τελευταία χρόνια. Τώρα βάζουν είτε θανατοεκπομπές τύπου Κουτσελίνη ή ενημερωτικές που λένε τα ίδια, τα ίδια και τα ίδια (Open Ελλάδα). Το τελεμάρκετινγκ του Μακεδονία TV κατάντησε να είναι το πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα για εκείνη την ώρα. Το κλάμα και η θλίψη πουλάει πλέον δυστυχώς.
Ο χρήστης Panagiotis είπε…
ο χειρότερος προγραμματισμός
Ο χρήστης Petros είπε…
Θεωρώ κι εγώ λάθος το να πάει στις 10.
Αντ1, Οπεν και Σταρ είναι χρόνια στη ζώνη αυτή με ψυχαγωγικό πρόγραμμα και έχουν χτίσει κοινό. Το 12-2 μου ακούγεται πιο σωστό για τη Μαλέσκου.
Ο χρήστης κωστής είπε…
9.15 Ποια καινούριου καλέ μου λες ;; Η Μαλέσκου έτσι και έρθει θα διαλύσει και την Καινούριου και την Σκορδά. Όλα θα τα πάρει. Δεν την λέμε τυχαία η νέα Μενεγάκη...